Header

Friday, June 12, 2009

Pass FM n Sourvenior Beijing

bonda n mummy bersama anak memasing....ahakss


Setelah lama diplan akhirnya mlm rabu lepas bertempat di Pizza Alamanda, Putrajaya dapat gak ler bertemu ngan mummy yaaesh nih.

Motif utamanya adalah nak menyerahkan barang² yg dia kirim masa weols semua ke Beijing 3 minggu lepas.....apalagi kan mesti lah FM kan....hiksss. Rupanya aku ada gak persamaan ngan mummy yaaesh nih....yes aku juga pengumpul n pencinta FM....tak caya bacalah n3 nih ye. Leh lah tgk sebahagian koleksi FM saya...hiksss.

Alang² dah jumpe tuh ajak ler diorg makan² semua kan....:). Syok layan sembang ngan watie nih but malam tuh aku tak dpt nak sembang ngan selesa sangat coz dok melayan dua orang anak kan. Adoyaiiii actually ada 3 kekanak icluded yaaesh but yaaesh ok lah sket bila dah dpt nugget Mc D dia tuh. Yang adam ngan avin damia nih dpt spagethi dpt pizza dpt nugget Mc D yaaesh pun still xde nak dok dendiam.....hiksss. Saba jerlah bebudak kan.


Avin damia nak bermesra ngan yaaesh.......ahakss

us lepas dah kekenyangan....adam paling kenyang kot dia makan spagethi (R) tuh sengsorang je

eh yg ni sapa amik....hiksss....bibik yaaesh yg jadi mangsa weols mlm tuh


Lepas dah habis jumpe tuh dan acara yg mesti xleh lupa mestilah bergambar² kan lepas tuh weols bergegas lak masuk ke carrefour coz ada 2-3 brng nak beli. Bebudak nih dlm carrefour pun melasak tak henggat gak yg paling hover avin damia lah siap joget² lah lari² lah....sampaikan staff carrefour pun dok tersenyum jer tgk keletah dia tau.

Dia tak tau yg bonda n walid dia fenat tak larat dah layan dia....last² amik dukung jer dia...kalu tak sure jadi lagi lambat. Itu pun weols kuar masa carrefour dah tutup separuh pintu dah....huhuhu


Konon dia 3 barang jer yg nak beli kan kuar² tgk 4-5 plastik gak barang yg dibayar....pempaham jerla kalu dah masuk kat dlm tuh konfem ada lagi tambah brg² lain....huhuhu. Penuh gak ler sebakul....ahaksss....tp xperla semuanya benda keperluan pun bukannya kehendak....hiksss sedapkan hati sendrik lah tuh namanya.


Author's note: Layan n3 mummy yaesh kat sini ye!!!!.....dia pun rajin cepat pantas n tuntas kuar n3. Maafkan aku erkkk....bz lah lately.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

atty's said...

tu ar budak2..kan..melasak jew keje.nya ..

nURmALa mAZLan said...

kalau kita tau leh kirim², kita kirim kat akak belikan mak kita FM kan..mak kita pon ske FM gak.huhu~

Dee said...

wah..sonoknyer jumpa yaeesh..n watie..bilalah nk jumpa dorang ni..

mummYaeesh said...

hiks..1st of all tq ler sudi belikan fm tu..pastu dpt souvenir lain lagi tu..woohoo pastu belanja pizza lak lagi..hadoyaiii toceh2!

baru dpt baca n3 ni..and da baca n3 fm mas tu...ooo collector fm gak ek!baru tau..da tu da beli lom magnet board kat ikea tu..weols pun ingat nak rembat satu la sbb fridge da mcm tak mampu menampung jerk..ahaha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!