Header

Monday, June 29, 2009

Perjumpaan Penulis Blog Meriah...hiksss

Hiksss....tittle aku mmg xleh blah sket....aku main copy paste jer dari Sinar Harian....dah tuh nak wat 1 world 1 soul prebetsabu dah guna dah masa dia wat live n3 tuh..hikss.

Confirm n3 aku pasal gathering antara sesama blogger nih dah agak² dah basi dah kan....uhuksss. Iyerlah kat blog blogger yg lain semua dah kuar dah pasal criter gathering semalam kan...pepagi tadi pun dah ada dah yg dah kuar, yg aku lak dah petang² hari dekat² nak mlm hari dah baru nak muncul kan....huhuhu

Sebelum aku nak review panjang lebar kan satu jer yg aku nak komen sbg menggambarkan expression aku utk gathering semalam adalah superb...serius....meriah n happening sekali lah n gila² jugak....syoknyaaa even ramainya ada yg first time jupe kan tapi mmg best tau.

Makan² best...acara games pun syok n layan jer adiah pun manyak gilos....tambah lak weols ada gak menang games tuh lagi ler....hikss....suker²...mv like!!!!. Ini patut berterima kasih pada org² kuat dibelakang tabir (organizer n juga penyumbang adiah) nih mcm suzie, ayu, momgues, watie hezesuze n lain² lagi lah.

nih adiah yg weols jer dpt....best masuk games pun ada dpt adiah gak...hiksss

dlm byk² tuh pressie yg nih avin damia paling suke...hikss

Yang paling best tuh kuar lak berita nih kat paper Sinar Harian...hikss...best apa. Prebetsabu jeles gambar dia tak termasuk dlm paper...huhuhu. Aku n avin damia jer yg ada...ahaksss....ala selalunya photog mmg mcm tuh kan....hahahaha

wah ritu muka mv dah kuar kat kosmo hari nih kat sinar harian lak...hikss...perasan glemer sat...hohoho


Banyak giler sambar yg di snappy² kan...hikss biaslah tuh kan. Tu belom kira yg dari camera bagak prebetsabu lagi tuh....hikss. Ada banyak gak gambar² ngan blogger but itu nnti lah aku wat kat n3 lain...hiksss.

nih sesi tukar² adiah....syok coz ada elemen kejutan kat situ kan

sesi game pasangan....prebetsabu salah 1 point jer pun

nih lak sesi damia bermain² ngan kekanak yg lain...syoknye damia main smpai tak henggat donia

masa nih sesi apabondo pun dah lupa dah........gegeh aku mencari baju kaler hitam n pink tau!!!

Kalu idak mmg xkan ada kaler lain ler selain drp hijau kan....uhukss but sesekali mengenakan kaler lain pesalahnya kan...hiksss.

Gambar² lain nnti insyaallah if ada masa n kesempatan kita wat kat n3 lain lak.....byk nih bergambar ngan blogger² lain nih......:)






MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

12 Comments Uols:

mummYaeesh said...

wlupun basi tetap ku baca jua..ahaks!
ala..adiah poyo2 jerk..boleh la kan..suka2!yg dua kecit tu suziey bg tau..weols bg yg tm tu jerk..hiks..
yelah glemer uols..pasni sure masuk metro lak..ahaks!

adeh..pic bwh sekali nape takleh view..putih jerk!

atty's said...

amboi,,byk diah dpt hah..
tp uols mmg rajin ar..masuk game..tu yg besh..sporting..

[-suziey-] said...

aloha...1stly thanks for coming...sgt enjoy n sonot jmpe mv n prebetsabu..korang mmg sporting giler...
erkk nape ngn yaeesh tu yek..menyelit gk tu..msti mummy dia dh ajo siap2 kalu ade org snap gambo cpt2 enteprem..ekekek:D (ni ade yg kena kejo ngn watie ni kang..hahaha:p)

thnaks again ok:) sorry kalu ade kecacatan disana sini..hehe..

[-suziey-] said...

aloha...1stly thanks for coming...sgt enjoy n sonot jmpe mv n prebetsabu..korang mmg sporting giler...
erkk nape ngn yaeesh tu yek..menyelit gk tu..msti mummy dia dh ajo siap2 kalu ade org snap gambo cpt2 enteprem..ekekek:D (ni ade yg kena kejo ngn watie ni kang..hahaha:p)

thnaks again ok:) sorry kalu ade kecacatan disana sini..hehe..

Cik Wanie said...

wakakakaka,
yg penting gambar vontot wanie ada dlm ini blog,
hik hik hik hik..

akk,
gonna miss u lor,
hurm,
kenangan kita bersama akn wanie simpan selamanya,
nanti kita jumpa lagi yer...

muahxxx

joegrimjow said...

huuuuuk

ruginye xley joinnn

mAr@ZiEy said...

uish...tak ajk pun..huhuh

Sidratul Muntaha said...

akhirnya
kuar jugak n3 ini
hik hik hik
hope you like my present
by teh way
tahnks for coming
maaf kalu ade slh silap dari kami
apepun..
nest time
ade lagi
kami jemput lagi!!

rahma said...

beshnya... d sabah ni blm pernah buat lagi. sekali sekala buat mesti gempak kan... sabah bah!! ^-^

~zuraiwan~ said...

best err dpt byk hadiah kan..

CuTeMiUt78 said...

memang hapening n havoc baca blog korang yg join.. jeles aarrr.. tapi apakan daya.. tak dan nak menjoinkan diri.. takpe.. lain kali klu ada gather2 lagi insyallah akan join gak..

anne_nurqaseh said...

byk nyer dapat adiah..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!