Header

Monday, June 15, 2009

PROMOSI - Khas utk warga Parit Buntar & Sekitarnya..

Jeng jeng jeng...

mari mari mari...
promo promo..

korang duduk area perak utara?
parit buntar?
bandar baharu?
kuala kurau?
bagan serai?

sebelum ni sure susah nak dapatkan lesen memandu kan?

kene p litar belajar n tapak ujian jauh...
samada kat penang or ipoh...

uhuhuhuh..
berita baik buat korang..
insyaallah jika takde aral melintang,
satu Institut Memandu baru akan mula beroperasi..
dari hasil meeting ngn dorang, dijangka mula beroperasi mulai July ni...

lokasi?
err.. exact location tu aku tak sure la plak alamat dia..
tp Institut Memandu ni ikut jalan menghala ke Bagan Serai..
bebetul dalam 2km selepas simpang 4 from bandar baru parit buntar nak ke kuala kurau..
dekat je la ngn bandar parit buntar...

sng kan?
lps ni if ada adik beradik sedara mara nak amik lesen kete, moto leh amik kat sini je..

Akademi Memandu Perak Utara...



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

nURmALa mAZLan said...

akka buka kelas memandu ke kak?

MaMa aYiN_FaSHa said...

wooohooo...berjaya jg akhirnya..tahniah2..
Nanti akan diwar2kan buat org kampung ku..hiks..

masviona said...

nurmala:
eh idak ler mala....itu institute memandu org lain yg punya tp pkai sytem yg di develop olrh prebetsabu

mama ayin_fasha:
:)...bertambah lagi client prebetsabu...hikss..alhamdulillah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!