Header

Wednesday, June 17, 2009

Pustaka Rakyat

Semalam aku ada sedikit meeting n trening berkenaan kerja lah apa lagi kan. Lepas balik opis smlm aku punya ler excited nak gi carik buku² untuk opis (padahal lepas dah kena sound) coz kat opis kecik weols nih xde buku² nih semua. Aku lak semangat utk bekerja ngan penuh dedikasinya dah membuak² kan.....kui...kui

Maka aku ngan semangat waja n kembara membaranya terus menerjah kedai buku berdekatan ngan umah mana lagi kan seksyen 7 BBBangi ler ada kedai buku baru Pustaka Rakyat namanya. Maka inilah antara koleksi yg aku rembat utk opis



Alang² merembat utk opis aku rembat gak utk diriku sendrik hikssss......:). Nak tau apa yg aku rembat.....tgk jerlah kat sini but idak ler semuanya aku rembat manalah ahkak ada pitih kan ahkak dah ler ada plan lain lak lepas tuh...ahaksss....so pitihku harus di jimat cermatkan...hiksss

jgn uols ingat ahkak beli utk ahkak nih ahkak claim tau!!!!!hiksss...brng personal...duit personal lah yg kuar rite???


Bukan aku jer membuat rembatan prebetsabu juge telah membuat rembatannya sendrik. Dia khusyuk mencarik pen utuk menyain cek. Yang nih pun lagi satu nih beli pun pasal dah kena sound gak ler tuh selalu tuh bila nak sign cek pkai pen entah apa² kengkadang tuh pen pun xde tutupnye.....togel jer gitu tak pun kengkadang lupa nak bawak pen bila nak sign cek....pastu carik pen merata hala harus ler kena sound kat big bos kan.

proses memilih yg nih yg lama gegiler nh.....adoyaiiii cam nak pilih moto lak dia




Ayat perli dia senang je "beli jerla satu pen khas utk sign cek ni prebetsabu nasron oooiii"...uhuksss kena setepek disitu.



Lepas dah beli² nih semua baru balik umah amik nak amik anak dara tuh pastu siap apa yg patut terus kuar lak nak gi mamam fiery crunch tuh ler....ahaksss. Sedap gak but idak ler pedas melampau pun.

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Sis-Lin said...

bestnye le beli dpt claim..hehehehe

atty's said...

kty pun selalu beli brg2 budak2 kt situ ..

syanis said...

beli ker buku cara memakai tdung tu... leh ajau pas ni

masviona said...

sis-lin:
utk kegunaan opis claim lah but utk sendirian berhad...pkai duit poket sendrik lah sis

atty:
senang kan kty...besar gak kedai dia kan

syanis:
beli ler but satu jer....hiksss insyaallah...:)...one day maybe bila dah terror

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!