Header

Tuesday, June 02, 2009

Rangka Lawatan Beijing - day 5

(harap maklum, semua gambar2 dalam n3 ni adalah dipinjam dari internet.. bukan hakcipta kitorang.. nak tgk gambar yg ktiorang snap, tungguu balik mesia daaa)

Fuuhh...

dah 5 ari la kat beijing ni...

arini plan nak gi round tianjin plak...
lawatan ke Food Street & Culture Street di tianjin ni...


lps lunch..
g airport balik MALAYSIA!!
flight lewat petang...
so tgh malam baru sampai mesia...

yahuuuuuuuuuu..

sekian edisi sinopsis lawatan ke China...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

x sabo nk tggu u olls blk mesia nih..
nk ym details pasal rangka lawatan u olls tuh..
cik abg i beria suh tanya mcm2
sbb tmpat yg plg dia nak pegi ialah china..
huhu

~ eila'z ~ said...

wah best nyerrr.... bila la ader rezeki dapt gi saner....semoga selamat kembali ke Malaysia...

lily lotus said...

wah...few days I tak masuk sini...dah nak balik mesia rupanya...huhuhu...update dgn gigih nnti yer ;)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!