Header

Wednesday, June 24, 2009

Remote Control Drift Car...

Siapa pernah tgk citer Syurga Cinta?

if korang tgk, sure ada perasan si haziq tu dok main ngn kete kontrol yg leh drift tu...
perrgghhh..
aku sbenarnya dari kecik mmg suke bende2 camtu..
remote control car...
dule kekecik ada la gak beli... brand Nikko kot....

pastu skrg pun minat lagi..
tapi nak beli yg pakai enjin minyak tu, bapak mahal..
ribu riban gak harga dia..

nak beli yg biasa2 tu, terkhusus utk budak2 5thn ke bawah lak..
ahahhaha..
ada lampu lip lap sini sana...

dulu sblm tgk citer syurga cinta, aku pernah terserempak kat 1 shopping mall ada jual RC car cenggitu...
yg leh drift..
tak pakai enjin minyak pun..
pakai motor bateri je..
tp dah lupa lak kat mana..

so aku nak mintak jasa baik korang if sesapa ada tau or pernah nampak kat mana area klang valley ni yg ada jual, please inform aku..
aku kepingin ni..
if korang tau harga dia sekali, lagi best sng aku nak bajet...

tenkiu all...

nah layan video aku cilok from utube... remote control drift car...





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

ArELeEz said...

owhh.. rc car nih penah m'jadik kegilosan org ramai di 1 mase dolu nih! kan2..???

Ms.Lilies said...

ada kat ou...toy city new wing ada dalam jusco tpt mainan kekanak pun ada...
yg confirm xde lip lap lip lap punya....
last tgk range hrg rm400-800..
kat toys r us ou pun ado tp x sure pakai minyak ke idok...

tuberose78 said...

ewahh... nk wat hobi baru ker..??

miezrina said...

rata2 kedai RC ada la RC drift ni.... tp kdg ada juga kedai yg kena order/booking.... kalo x keberatan sila la berkunjung ke shah alam.. dan akan ku bawa ke kedai rakan ku... di plaza alam sentral....

beli la beli... boleh lumba2 ekekekek
kami pun dah lama x turun padang

ini entry masa kami beli RC drift kami http://miezrina.blogspot.com/2009/01/hobi-part-1.html

harganya RM450 (rege kengkawan)

MaMa aYiN_FaSHa said...

prebet..adik ipor a.k.a adik yazi la... aku baru jer rembat..RC yg pakai enjin nih..RM700++ dia dapat..dia beli kat nilai..tp aku x tau la..berkualiti ke tidak..cumanya tmpt yg adik aku beli tu boleh utk repair gak..if ada masalah...dia mmg kaki tu..before ni dia dah rembat speedboat..ribu riban la yg tu..

masviona said...

areleez:
haa tuh ler pasal...mmg dah lama pun prebet dok giler tuh....huhuhu

Ms. Lilies:
oooh kat ou ada eh...dah lama ps nak carik RC yg boleh drift nih....hari tuh tnya kat kedai yg leh drift xde yg biasa tuh je yg ada

tuberose:
entah ler nas tuh kak diah byk sgt hobinya....tp yg nih dari dulu lagi saya tau dia mmg minat dah

miezrina:
wah tenkiu share info nih kat sini...nnti saya bitau prebet mau dia ngajak saya kesini hari minggu ni nih....ahaksss

mama ayin_fasha:
dekat nilai eh ieda...ok2...nnti soh prebet baca nih

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang syok layan ini kereta.. heh..heh..heh..

kojah said...

bukan bro je ske tgk sy pn ske tgkkkkk gakkkkkk...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!