Header

Monday, June 29, 2009

REVIEW - BlackBerry Storm VS Nokia E71


hai hai hai....

eh korang minat tak ngn blackberry?

jeng jeng jeng..

akhirnya aku dgn rasminya dah jadi pemilik sah celcom-vodafone Blackberry Storm..

hihiih april aritu aku ada meroyan kan kata nak pakai blackberry.. now dah tertunai..
ini ialah entry meroyan aku Gua tekanan

now dah kuar model blackberry storm..

aku pun ada wat sikit review psl BB ni..

n di comparekan ngn nokia e71..

hasilnya, leh baca sendiri - http://prebetsabu.blogspot.com

errr.. napa review tu aku compare ngn nokia e71?

sbb aku dah pakai e71..
now pakai pulak storm..
so comparison ikut pengalaman..


napa tak compare ngn iphone?

hahaha..

sng je..


sbb dah ramai org compare..

kat website celcom pun dia ada compare storm ngn iphone..
takleh mms, takleh tukar battery, camera 2.0, takleh forward sms, takde doc editor, takleh rekod video, takde slot memory card, takde push email, takde tactile touchscreen dan takleh dijadikan modem..

hahahaha..


tp rasanya os iphone versi 3.0 baru ni dah leh mms kot.. huhu..


ok jom jengah
http://prebetsabu.blogspot.com/


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

ct rahani said...

wah sonoknya akak dah pakai bb.. bila la dpt merasa gak nih.. huhuhu..

Ada Ayrissa said...

uuwwaa ..
jelesssssssss :((

CuTeMiUt78 said...

wah.. cllaasss gitu.. bila la nak merasa pakai ni :D

Cik Wanie said...

yelah cari hp nie sampai ke pavillion kan,
wakakakakaka,
x per x per,
kami tetap sabar menanti kepulangan kalian sblum kami dpt makn mee goreng itu,
sgt2 sedappppp wooooo
(siap tambah ok)

atty's said...

berbaloi..cari sampai pavillion..hehehheehh..

Gieyana said...

Perghh..sgt cantik itu hphone...pinjam sat bleh?

aRe_uDear said...

huhuu mantap2.. blackberry tuh cek pakai iphone jerk ahakss..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!