Header

Tuesday, June 09, 2009

Sabtu.....Besday Party...Meet Blogger

Petang sabtu tuh kan, sempat lagi jupe ngan rakan blogger nih sorang.......masih anak dara gadis sunti muda belia lagi gitu.....manis lak tuh....kecik jer orgnya.

Kebetulan dia dtg Bangi coz ada majlis tunang kawan dia soh terus dia roger² ler nak jupe but jupe mmg sekejap sgt lah just tuk pas ole² from Beijing jer.

Aku pun tak sangka ghopernya ada gak dia simpan sourvenior utk aku from Cameran Highland (lupa lak aku nak snap gift dia).....ada FM gak n ada satu tuh keychain sweet jer yg penting kaler hijau ko....oowwwhhh tenkiu kojah....hikss

selim melim jer anak dara nih....hiksss


Pas jupe tuh terus aku shoot balik umah anta anak dara aku tuh kat umah dulu soh bibik sesiapkan dia sementara aku n walid dia gi hunting hadiah utk cik wanie coz petang tuh weols nak bergegas ke PD lak utk ke Besday Party Cik Wanie. Plan nak gerak kol 6pm.

Dah jupe apa yg ok (punya susah aku nak pk nak kasi apa....huhuhu) terus shoot balik umah lak sesiap apa yg patut dan terus gerak ke PD lak.....huhuhu.

Sampai sana majlis dah bermula dah pun coz weols tersesat lak nak carik LA Holiday banglow....huhuhu...padahal punyalah senang kat tepi jalan jer.


Besday party cik wanie mmg da bomb lah....huhuhu....semuanya teratur n smooth jer aku rasa...bak kata org tuh well prepared lah gitu

kek yg amat cantik dipandangan mata ku yg ala² sepet nih....hiksss (rasanya tak sempat lak aku menerai coz perut dah kenyang makan bendalah lain dah kan)

antara geng femfuan kat dlm banglow.....kat luar lagi ramai rasanya

nih avin damia masa nak wat lintas hormat....hiksss...masa memula sampai tuh

besday girl...cik wanie sungguh cun mlm tuh

avin damia ngan fir main punya ler sronok....happy betul diorg mlm tuh

nih masa game musical chair....syok tgk diorg main

kalau ada prebetsabu tak sah kalu tak camho...dimana² ajer tdk dihiraukannya

sempat bergambar ngan besday girl before balik...:)


Mmg meriah lah weols masa kat sana tuh dpt jumpe ngan ramai blogger yg lain...even first time jumpe semuanya pun friendly dah macam kenal lama jer....syok².....kalu leh nak jumpe lagi.....tapi entah nape lupa lak aku nak amik no phone semua tuh....hiksss...adoyaiii.

But...weols tak tunggu sampai majlis habis pun....terpaksa balik awal sket iyerlah jauh gak perjalanan kan...:)

So untuk cik wanie, akak ucapkan selamat ulang tahun kelahiran yg ke-26 semoga segala apa yg dicita² tercapai dan bahagia selalu ye...:)



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

atty's said...

salam..masviona & ps..tu ar kan..kita semua mcm dah lama kenal..sbb dah mesra di blog terlebih dahulu..

nanti kita tuko2 np hp.
email : attyalong@yahoo.com.my
ym : attyalong

masviona said...

atty:
tuler psl kan kty....saya pun tak sangka leh cepat mesra ngan semua blogger2 lain gak...:)

ok sat gi saya add akak

nURmALa mAZLan said...

ooo..akak pon pergi birthday wanie tu eh...adoi!!! kita x dapat pergi la sbb banyak kenduri kahwin nih..

lily lotus said...

syoknya nampak...harap dpt join next year

neezareef said...

amoi2 korang....berparty2 di PD..jelez2

tuberose78 said...

waa.. meriahnyer...

kojah said...

tQ kak...nnti sy ada rider, kte roger2 lg yerk =)

Dee said...

mv..kojah dh jumpa mu ek jauh2 gitu..den yg dokek ni pun x jumpa lg dia..nti den babab dia..

kty tu *pemalu* kan? hahahaha...

kalo tidak dee follow kty..tp sbb cabut gigi..x jd ar pegi..huhuhu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!