Header

Saturday, June 06, 2009

Salam uols.....

Sowi ler dlm 2-3 hari nih asyik n3 publish by prebetsabu jer kan....uhuk..uhuksss

Oklah tuh kan......nasib baik ada dia yg baik hati berupdate gak ler mv.com nih.......

Camne uols dah boring ke asyik dok stori mori pasal pengembaraan weols kat beijing je....boring ke uols...hiksss

Aku layankan ajer Prebetsabu tuh....ikut je rentak dia...., lagipun mv.com nih kan weols punya so biar ler weosl nak bercerita psl apa pun kan....yg paling penting lepas² nih leh lah jadi rujukan untuk kenangan hari tua weosl kan...:)

dan mungkin drp apa yg dia paparkan kat mv.com nih leh dijadikan panduan utk sesapa yg nak gi sana lak kan pas nih....so bagus jugak if weols share kat sini kan apa² info yg weols dpt...:)

Lagipun aku rasa prebetsabu nak lepaskan geram tuh kan tahun lepas masa anniversary weols yg ke-4 tuh yg weols gi Bali tuh kan ke digicam weols hilang so semua koleksi gambar xde dalam simpanan kan.

So itu yg gi Beijing kali nih semua benda dia nak share kat sini semua benda dia nak abadikan kat mv.com nih....huhuhu sayang tau kenangan weols kat Bali last year hanya ada dlm ingatan weols jer yg manyaknya nak harapkan picca ada ler berapa kerat jer itupun harapkan member satu group tour weols dan jugak beberapa keping picca dlm hanset....huhuhuhu...yerlah masa tuh kan xde DSLR lagi.

Prebetsabu kan beli D80 tuh pas balik dari Bali gara² insiden digicam yg dikebas orang tuh....huhuhu.

Oklah uols this week jadual weols sungguh padat, insyaallah dlm 2-3 hari lagi if semua berjalan lancar bag ai dirancang aku akan kembali semula di mv.com nih as usual....sabar nooooo uols....tungggu...:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

░♥si lampu neon♥░ said...

FIRST!!!!

UnGu VioLet said...

akak, lame dah tak menjenguk akak.. akak sihat?

kojah said...

akak, tQ so muchhh!xsangka dpt jumpa akak gak...huhu feel free, we can meet again...=)

mummYaeesh said...

sayangnye la..kat dgcam tu tak syg sgt tp kat kenangan tu..tak bleh ditukar ganti...klu weols mau ku bomohkan pencuri itu..hiks

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!