Header

Friday, June 12, 2009

Sunyi Sket kotttttt......

Untuk sementara waktu mv.com akan sunyi seketika tnpa banyak n3 mcm selalu. Kenapa n mengapa????

Ini adlh kerana CEO n CTO mv.com teramatlah bz for the time being....uhukss...uhuksss....kat opis asyik meeting tak pun kena wat keje kat luar......kalu kat umah lak balik penat² tak larat melayan lak 2 org anak kat umah.......uhuksss siapa lagi Avin Damia n Adam Luqman (dari hari selasa lagi dia dok ngan kitorg) ler.

Pastu ditambah lak ngan avin damia yg asyik menyentap jer hentah apa² hentah..... elok² dok bergelak ketawa sekali kita tersalah cuit sket jer leh lak dia menangis tak henggat adoyaiiii.

Memalam buta lak aku (prebetsabu ngan adam pun sama) dah lalok nak bukak mata pun tak leh.... dia still lagi merenggek nak tgk cartoon kat channel 613 tuh, pastu siap melompat² lak tuh....adoyaiiii bengkek jer hati den.

Abg adam dia pun mata xleh nak bukak cam ne nak layan dia kan dah.....but dia still nak memain lagi. Pastu kang bila nmpk aku tutup mata jer mula lah tepuk² muka aku...."bonda...bonda (ngan slang bobo dia tuh let) nak milk"...kang kejap dah bagi milk ckp lak "nak nak...nak nak...no...no" nak air lak.....adoyaiiii....mau saja aku cubit pipi dia tuh.

Aku ckp kat prebetsabu damia nih mcm org femfuan yg PMS lagak nye tau sehari dua nih pesal entah!!!!!!!...huhuhu.

Bukan apa smlm masa weols makan kat kedai biasa kat Bdr Tek tuh, akak tokey kedai tuh biasa arr dtg lepak² ngan weols pastu dia cuit² ler pipi avin damia cam biasa kan.....leh lak dia meraung kat kedai tuh. Tak pernah² anak aku tuh menangis bila org usik² dia selalunya pantang org tegor dia lak yg paling happy.....huhuhu. Ada gak ler 2-3 kali akak tuh cuit semalam memula ok senyum² malu gitu masuk kali ke-3 entah pesal entah meraung lak dia....cuak gak aku tgk kakak tuh......huhuhu. Siap kena pujuk ngan bagi gula² baru lah senyap

Pastu dan² jer walid dia ckp...aaah mcm ala² bonda dia kalau PMS......adoyaiiii kena lagi aku.....lantak ler labu......yeye oooh jerlah walid dia tuh. Bonda dia kalu PMS pun maintain cool jerlah beb....chilll jer....hiksss




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

atty's said...

adew le tu mas..nak berubah bulan..hehehe

MaMa aYiN_FaSHa said...

Apa PMS tue mas??? ...kot2 sama ngan si ayin tue..

prebetsabu said...

atty: tu la kty.. maybe nak berubah bulan.. err nak ubah tahun.. nak masuk 2 taun dah... (mana nak wat beday dia ek)....


mamyin: ida, PMS la.. premenstrual syndrome.. belaku pada wanita dari hari ke 2 sampai hari ke 14 sebelum sampainya period... erti kata lain, mood swing hahahaha... (leh la lps ni aku jd pakar sakit puan)...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!