Header

Friday, June 12, 2009

Taiping....Tunggu Daku

Owwhhh lupa mau bgtau.....nape aku half day ek???

Aku half day kerana aku mahu turun ke Parit Buntar, Perak....hiksss

Ada rakan blogger yg mahu ketemu?????

Kebetulan prebetsabu kene g parit buntar utk meeting, so aku amik kesempatan tumpang dia sampai ke taiping.... dah alang2 dia nak menghala ke parit buntar kan so drop la kat taiping dulu...

Misi turun belah² perak kali ni ialah kerana prebetsabu aku melawat tapak baru kat parit buntar... so leh la weols singah ke taiping utk attend kenduri. Prebetsabu camtu ler dia kemana² pergi pun kerja tetap di hati....huhuhu....kengkadang suke dpt husband yg workholic dan punya tanggungjawab yg tinggi ngan keja but kengkadang rimas gak bila time kita nak bersuka ria dia lak sebuk² dok pk pasal keje....huhuhu

Tapi skrang aku dah terbiasa sbb dah berapa tahun dah aku mengalami kehidupan begini jadi aku pun terikut² ngan cara dia.....hiksss. Kerja kita adalah amanah n tanggungjawab yg perlu kita laksanakan sehabis daya dan sehabis baik tak kira dimana saya kita berada barulah rezki yg kita dapat utk keluarga kita berkat....betul tak????

Tapi masa zaman berchinta dan awal² kawen dulu aku culture shock jugak iyelah masa awal² kawen konfem ler keromantikan terlebih sket kan....hiksss. mesti ler terasa masuk tido sesama pastu terjaga tgh malam tgk dia xde kat sebelah ghopernya tgh khusyuk mata ngadap lappy wat programming....adoyaiiii...terasa gak ahkak barang sesaat tapi skrang tidak lagi bila terjaga tgk dia wat keje camtuh bangga pun ada....hikss

Iyelah dia gigih kerja kuat untuk anak bini dia kan makanya ahkak pun bangga dan dengan sendrik termotivasi diri sendrik untuk gigih kerja jugak...ahaksss

Alamak!!!!!! terhover sudah ahkak tadi nak wat n3 pendek saje nak maklum yg weols sekeluarga akan berada di Perak ujung minggu nih leh plak tercerita pasal prebetsabu yg terlebih....adoyaiiii nampak sayang ahkak sayang bebenor ngan prebetsabu nih ye tak????

Uhuksss malu ahkak tau.......kuang3x.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

atty's said...

selamat jalan2 mas..

Gieyana said...

Owhhh ko nak turun Tepeng yer..kalau x bleh jumpa..kita nk turun Bagan Serai besok...

MaMa aYiN_FaSHa said...

huhuhu..balik kampung...Parit bUntar..Parit Buntar...hiks..

mummYaeesh said...

jupe sape mas??dlm minggu lepas ramai tul member blog g taiping!g makan durian ke..woohoo

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!