Header

Friday, June 19, 2009

Tamat Sudah Lesenku.....huhuhu

Ptg semalam aku kuar agak awal gak ler dr opis, awal² pun dlm kol 5.50pm gak ler but kira awal gak ler tuh dr biasa kan....hiksss.

Aku bukan apa.....prebetsabu kan xde, so aku nak ler balik awal sket nak luangkan masa lebih banyak ler ngan anak dara tuh sian kat dia kan dah ler walid dia xde kat sini......xleh dia nak manja² terlebih ngan walid dia.

Sedang elok aku drive, drive laju gak ler coz jln pun tak sesak sgt.....clear jer sampai kat fly over nak exit ke Bangi jer baru ler beratur agak panjang. Itu pun bukan sbb apa coz kt situ ada trafic light jer.

Sementara nak menunggu lampu isyarat bertukar ke hijau (Wah!!! hijau my favvy kaler....hiksss...cam ler uols tak tau saje mau kasi tau lagi....uhuksss) tetiba aku terlintas nak cek lesen memandu aku coz kalu tak silap aku lah aku mcm ingt² lupa yg lesen aku tuh due date dia bulan 5.

Cecepat aku bukak purse nak cek......sekali


ghoper² nye dah sebulan lebih dah....careless nye ahkak


Tetiba jer aku resah semacam jer........nak pegang stereng balik pun tgn aku dah gigil² dah.....huhuhu. Dada nih usah ckp ler....pala lak dok pk mcm² nasib ler akal sempat bertindak ngan pantas lalu soh hati aku doa jgn ler ada roadblock ke apa ke klu tak mammmmmmpossss haku.....huhuhu.

Dah ler prebetsabu xde kat sini. Esok aku kena gak renew lesen aku nih.......baru ler jantung aku tak dup dap dup dap lagi.

Esok time lunch aku kena ke pos off kat kolej 1 UPM lah.....nasib baik ler aku kat UPM esok.....hiksss....dekat je n senang nak ke sana.





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

~zuraiwan~ said...

sbln tu...usihh..aku pun tlupa ritu, expire 8/6 baru perasan dlm this week..gilerr ko...

Hezesuze said...

kita serupa2!!!
tp sis idakler smpai berbulan2 bru tprasan...wakaka

lesen sis tamat 14/6/09..renew 15/6/09 coz 14 tu jtuh ari ahad...huhuh

mmgkan kalo tetiba prasan lesen da tamat jntung mulaler dapdupdapdup..nmpak polis jek jd kelam kabut dibuatnye padehal dia bkknye tau lesen kita da tamat ke idak..hehe

neezareef said...

en polis..sila tahan masviona.com..hiks

atty's said...

masa kty buek entry pasal renew lesen end of the may aritu mesti mas tak pasan..kalo tak mesti mas cek lesen dah mati ..hehehe..

prebetsabu said...

aiyakk... sib baik v wat n3 ni.
if tak b pun tak sdr lesen b plk tamat bulan 7 ni..

baru td g renew kat www.myeg.com.my

huhuuh.. mudah n pantas..
renew 5 tahun terus..
dalam 5 hari dia pos lesen tu kat umah...

but kes mcm v ni kene g direct kat pos or jpj la sbb dah lama mati kan..

careful drive ye syg..

CatlinaFly said...

okess lagi baru tamat sebulan..my licence tamat december 2008, bulan lepas baru idupkan balik muahahahaha..mujur takde road block masa bwk kete time tu hahaha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!