Header

Tuesday, June 30, 2009

Upin & Ipin

Smalam aku menggodek henpon...

pastu viona cakap leh la try layan upin ipin punya vid clip..
kasik damia excited sikit..
ahhaha

muka budak hepi nak layan upin ipin.. hahaha..

so apalagi..
try layan youtube mobile..
lom sempat movie tu load,
damia dok sebok kumat kamit mulut dia "tol tol tol" (betul betul betul la tu kononnya)

bila dia dah nampak movie tu nak load, terus dia rampas henpon tu.. adooii..

aduhaii... damia damia..
klu bab katun, bg je la kat dia..
sure dia kenal watak2 tu..
bila tgk lil einstein, dok sebok cakap "pat pat pat blast off" tu.. siap gaya lagi.. haha

punya la khusyuk dia melayan klip upin ipin.. terkangkang siap..

mujur la tak sampai leleh air liur....

tak cukup ngn tu, lps tu kitorang naik kat bilik..
spt biasa, kitorang akan buka lappy utk update blog..
wat schedule sesiap utk keesokan hari (ye wat yg tatau, kebanyakan entry adalah telah dischedulekan.. bukannye suke suki nak update blog kat tpt keje..(ini ler namanya n3 autopublish ye....so buat yg xtau tuh jgn ler kalut nak menuduh tak tentu pasal lak) kecuali kes2 tertentu, ada gak la 1-2 n3 yg diupdate time keje.. tu pun if dah terpaksa..ihhihi)


perrghhh..
kali ni damia lagi hardore...
siap gelek2 lagi layan lagu upin ipin...
nah korang layankan je la youtube ni:-








*eh sapa2 yg ada file 3gp video upin ipin ni leh la email kat kitorang.. nak sae dalam henpon.. agak2 damia wat hal je, terus mainkan video tu biar dia leka hahhaha.. (update: thanks to Realplayer, dia leh download video dari youtube.. so dah download n save dlm henpon dah... ehehhe) nah jom sama2 layan klip lagu upin ipin sambil gelek n angguk kepala mcm Damia hhaha





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

[-suziey-] said...

ler sape yg kalut tuduh2 tu..kalu iye pn..none of ur bisnes la..ecewah,,over dr penulis nih..erkk tulisan kunin ni prebetsabu kan..hehe...
pst..minat giler damia ngn upin ipin ek?

prebetsabu said...

errr.. blur kejap.. spa yg tuduh2 ni.. huhuhu.. ooooooo... ok...

aha.. tulisan kuning aka oren ialah nukilan dari aku.. si prebetsabu..

*kekadang terkecik hati bila ada org komen kat n3 yg aku taip, dia panggil aku "kak".. hahha.. tp apadahal.....

ct rahani said...

budak2 mmg suker kan ngan upin n ipin.. bukan budak2 jer.. mak budak pun sama.. hiks..

masviona said...

suziey:
org yg tuduh² tnpa nak usul periksa tuh sebenarnya xde kaitan pun ngan urusan weols tp dia jenis giler glemer sket so sedap rasa jer nak tuduh org padahal dia buta psl blog nih dia tak tau kot pasal leh wat n3 nih autopublish kan...pasal n3 yg marah tuh mmg ler ditulis beberapa jam slps kejadian but still dalam waktu rehat pun.....lenkali before tuduh² org kasi periksa dulu lah...uhuksss...tak pun senang jgn masuk campur urusan org lain...boleh...????kita pun tak jemput dia baca blog kita nih.....huhuhu...panjang lebar komenku


ct rahani:
betul...betul..betull...hiksss
kengkadang tuh mak budak lagi hover kan...heheh

atty's said...

fir tgh layan..upin ipin kt www.masviona.com..heheheh

Gieyana said...

comeyy benor si Damia nie...keletah dier mesti mengubat kalbu..:D

Cik Wanie said...

ala jgn kata damia,
wanie yg besar nie pun layan ok "UPIN & IPIN" tau..

hurm,
Btul Btul Btul,
wakakakakakaka....

rindu plak kat si Damia nie tau,

Hezesuze said...

wow! upin n epin...btul3..

tetiba plak rindu kat ko MV...aritu akak xsmpat nk manje2 ngan ko...

insyaallah ketemu di lain gath k...

oneyani said...

ahahha budak skrg da sgt maju..=p

ahkak..jom ambik award kt yani

http://oneyani.blogspot.com/2009/07/penghargaan-buat-kamu.html

masviona said...

atty:
iyeke kak....huhuhu...fir tgk dulu upin ipin nih kt sini nnti bila ada masa kita gi fun "fir" lak ye..hiksss

gieyana:
mmg pengubat kalbu pun hiksss

cik wanie:
wanie dah besar ke bukan ke masih muda lagi...hikssss

windu damia je ke....ahaksss

hezesuze:
haaa tuh ler kak heze.....ritu dok terkocoh kesana kocoh kesini tak sempat nak beramah mesra kan

oneyani:
tu ler pasal mmg maju pun...

ok tq ats award tuh ye

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!