Header

Tuesday, June 23, 2009

Walid...

Salam uolss...
macam mana sambutan hari walid uolls?

Alhamdulillah hari walid weolls ditambah kemeriahan dgn kunjungan mek n ayah ahkak ke KL..
kan Abang aku baru mendapat cahaya mata gurl pertama dorang...

so mek n ayah aku pun mai kl la sbb kakak ipar aku berpantang kat kl sajork.. tak balik kg pun utk pantang... (kes takmo rindu² kat laki la ni.. muahahaha.. hiks.. ye la if pantang kat kg, suami lak keje kat kl kan...)

Raut wajah tua ni dah berjaya membesarkan 10 orang anak... tahniah Ayah n Mek !

so kesempatan mek n ayah mai kl ni, weolls pun bawak la mek n ayah ke midvalley weekend lepas..
dah alang2 tu, bwk la depa pi sambut hari walid kat Fishy Man..
huhuuh.. pekene resepi ikan2 lak kat Manhattan Fish Market...

Meriah....
keletah anak dara ni wat mek n ayah tak lekang senyum n gelak tawa...

lepas perut kenyang, main cikuuu cakkkkk...

bukan ngn aku je.. habis ngn nenek n atok dia pi cikuu cak.... damia lebih rapat ngn atok dia.. sian nenek.... nak peluk cium pun susah... huuhuh...

Moga Ayah & Mek sentiasa dilimpahi rezeki dan dipanjangkan umur...
plan kitorang dalam waktu terdekat ni, nak bwk Mek n Ayah jalan² rehat² tgk tpt org...
kemana? masih dalam pertimbangan...

Apa kata uolls cadangkan tpt yg syok utk rehat² bersama parents...


*byk lagi gambar dlm kamera besar Prebetsabu... tp dia tak upload lagi...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

IxoR@ said...

Ke mana ye...?

Kalau sy dalam negeri ni, nak bawa mak & abah ke Cameron Highlands....

Kalau luar negera, nak bawak mak & abah ke Europe.

masviona said...

ixora: plan dalam negara je.. luar negara payah la byk sgt kes swine flu..

masviona said...

cameron highland mek n ayah dah biasa gi...

nURmALa mAZLan said...

nak bawak mak kita gi mana eh??

joegrimjow said...

sayang ayah jugak!

Ada Ayrissa said...

hepi father's day to prebet, ayah kak mas n bapa2 yg lain :D

tuberose78 said...

kalau nak gi mandi-manda, leh bwk gi sg. klah hot springs park, perak.. situ ala2 wet land la.. tapi ada kolam air panas skali.. ada resort dia skali.. sesuai utk satu keluarga...

http://www.plantationresorts.com.my/HotSprings/index_ap.shtml

tuberose78 said...

kalau nak gi travel jauh sikit, gi duduk kat timah tasoh resort, perlis pastu gi jejalan area2 perlih.. ada padang besaq, ada wang kelian.. pastu gi gua kelam naik train dia masuk guaaaa.. pastu leh gak mandi-manda kat gua kelam tuu... air terjun... besssttttt!!!!

neezareef said...

MAIN CAK2 PLAK YA

tini said...

Aku pun ada plan nak bawa mak mertua gi makan angin... Gi Genting aci tak ? hua hua hua.....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!