Header

Tuesday, July 21, 2009

3 Anak Dara Pinggitan

Nih kisah yang terjadi semasa majlis makan² sempena opening celebration Redglow sabtu lepas.....ahaksss

Tiga anak dara pinggitan nih asyik berkepit ker main kejar sana kejar sini tak henggat kat mak pak dah....uhuksss.

Siapakah 3 anak dara pingitan terbabit.....hikssss mereka adalah gegirl, mia n avin damia.

Siapakah pula ibu bapa mereka ahaksss.....sapa mau jawab???

Kak Red, Rose or Masviona?????

uhukssss.......hehehehe

Avin Damia jadi bahan usikkan mungkin kerana dia paling kecik kot.....ahakss.

Xleh ada peluang sket mesti dikejar oleh dua lagi anak dara pinggitan yg leh tahan gak lincahnya.....hikksss iaitu akak mia n akak gegirl....ahaksss







Avin damia smpai kena bagi warning nnti nak kasi tau walid coz dah tak larat lah tuh agaknya....hiksss








Sapa yg tak dpt tonton video youtube nih mmg rugi lah uols.....hiksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

lily lotus said...

comel bangat ini anak!

Dee said...

ler...abis dia kena gomol..sian..hahaha..sib baik x nangis..

atty's said...

hehehe..suka damia..ha..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

cute!!!! sonok ada anak gadis ....

masviona said...

lily lotus:
huhuhu......kelakar tuh tgk bebudak nih main....damia smpai tergolek pun tahan lagi tuh...ahakss

dee:
kalau jupe kawan xde nye dia nak ngangis² dee.....wakakakaka

atty:
happy gilak dia kalu dpt main camtuh...kesukaan dia

mamaqaypo:
tq....hiksss
dpt anak teruna pun best apa mama....hehehehe

tuberose78 said...

sekejap jer rasa.. dah besar dah damia..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!