Header

Thursday, July 16, 2009

ADVERT: Photographer for hire



dah lama aku tak mempromosikan diri aku sendiri kan..hihihiih

so aku nak curik tumpuan korang...

ahahaha..

nak promote hobi parttime aku..
kahkahkah..

ada sesapa yg mencari perkhidmatan photographer?
haaa... leh hire aku..
hihihi tak malu sungguh aku...

hahaha...
leh gelak2..
leh guling2...
leh pasan jd model...
hahaha..

email/ym aku kat:
prebetsabu@yahoo.com
0126506551

ni antara hasil keje aku..
tapi ni sume yang dah lama la.. tahun lepas kot..

yang baru2 ada client yg tak bg permission utk letak as profile aku kat web la plak... huuhuh



wedding bole....



family potraiture bole....




family outdoor bole...


kids photography/potraiture bole...


group bole...


birthday party, akekah, cukur jambul sume pon bole...




nak tengok lagi ?

layan kan aje gambar2 kat prebetsabu-lens.blogspot.com tu...
huhuhuhuhu..


mati keras la aku kene bebel kat viona sbb iklankan kat sini.. huhuhu

ampuunnn......

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. satu hari mesti nak guna gak khidmat photographer ni..

Gieyana said...

Aku nak..aku nak..aku nak...hiks hiks hiks...bleh gitu!:D

~ ko snap aku..aku snp ko..heeeeeee

rizz said...

shntek sgt eh ade chunk lah!

Cik Wanie said...

oklah mcm tue abg,
nanti wanie nak sesi fotografi kat luar lah,
bersama keluarga bloggerwati...

kita cuma kena set masa saja,
kannnnn...

i like!!!!!

atty's said...

kty suka no tipon ko ps..i like.so many no 5...give me five ar ,

Hezesuze said...

wah! ade gak gambo lompat lebih tinggi tu ek..all picca tantek2..

p/s mahal ke upah amik gambo ni...hehehhe

neezareef said...

ala x pe arr pomot kt sini nnti mas tumpang rezeki sekuali.. hehe

UnGu VioLet said...

akak, semua gambar tue cantik2.. mar sukeeee sgt..

tuberose78 said...

biller nak wat outdoor family akak niee?? huhuhu... weekend sebok memanjang..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!