Header

Thursday, July 09, 2009

Aircond Oh Ekon....uhuksss

Huhuhu....apalah nasib badan.

Haritu aircond kat opis nih dah rosak, panas jer manjang even dah set suhu paling rendah pun. 16 pun panas gak tau.

Pastu dah panggil org datang servis, fuhhhh lepas tuh aku tak lekang dah ngan shawl sejuk dia.....grrrrrrr mcm kat gunung fujiyama uols tau tak...hiksss

Ingatkan dah habis masalah lah kat situ dah leh enjoy dah kan. Alih² lepas je 2 minggu repair leh lak jadi camni....huhuhu. Apa kes kan......uhuks...uhuksss

leaking pulak aircond yg kat tempat aku nih

Aircond yg lain semua ok jer kena lak yg betul² kat aku nye workstation lak dia bocor....adoyaiiiii


See!!! tak sampai bape lama jer dah nak penuh bekas yg aku tadah tuh....huhuhuhu


Dah 2 kali uncle yg repair aircond nih datang betulkan balik still dia bocor lagi....nape ek???? aku pun tak tau apa masalah aircond nih.

Adakah aku perlu calling² uncle tuh lagi.....huhuhu...sian lak kat dia aku rasa....huhuhu



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

lily lotus said...

terpaksalah panggil balik..ishk2..sian u..tp jgn ada yg gi minum air tu udah..kuang kuangg

Dee said...

kenalah panggil balik..air aircond tu buat apa mv..bancuh buat air siraplah..hahaha..

ct rahani said...

dia mintak suh tuko kot kak.. hiks..

Hezesuze said...

tu kene tuko yg baru ler MV...kalo camtu keadaanye mmg xleh dselamatkan lagi...habis duit jer bayo suh uncle tu dtg servis...huhuhu

atty's said...

jgn terbuat air minum udah..air tadah aircon..tuh

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Air tadah Air Cond tu kalau buat mandi time cuaca panas boleh ka? hehehehehe

CuTeMiUt78 said...

uish.. smpi dah nak naik penuh dah.. :D jgn smpi diminum plak..
kena la contact blk uncle tu.. :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!