Header

Saturday, July 18, 2009

Apa plan untuk arini...

Now dah tghari dah pun..

But kitorang still ada d umah je..
Ztau la plak nak g mana......

Adoyai... Ketandusan idea...

Tak bole jd ni..
Tak pernah tandus camni.. Hihi..

Mesti kuar gk tak kira!!

Bg la idea.....

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

8 Comments Uols:

Cik Wanie said...

apa kata kalau korang datang jer kat ALOR STAR,
pastu kita g jln2,
then,
korang blk lah kl,
mau x???

x pun,
korang g lah dusun si"dia" ker,
ok gak tue kan,
mkn durian myk2,
hik hik hik hik

SyuQ said...

wahhh!

dusun "sidia"...
wak! macam dusun tu milik sy ye. suka suki jer yer...

apa kata abg n kakak bwk damia jln2 klcc. ley jmp sy. snap2 pic. lps tu tempek kat blog bg cik wani jeles

wa ka ka. moleh?

mummYaeesh said...

huh??dusun durian??nak ikut...ahaks! mv da tgk ice age lom?dlm kul 3 ni nak g alamanda bwk yaeesh tgk ice age pastu ingat nak jupe joegrimjoe skali sblm or selepas tu..klu jd jom la join!

MaMa aYiN_FaSHa said...

hohoho...x pon gi Alamanda..weols ada disana seisi jejak kasihan heheheh...

Cik Wanie said...

wah wah wah,
ada org tue saja nak "jeleskan" wanie kan nak ajak kakak & abgku ke KLCC,
pastu siap nak bersnappy bagaikan,
x per x per,
siaplah "dia" tue,
nanti jumpa,
tahulah wanie nak buat apa,
huk huk huk....

Sis-Lin said...

makk aii sampai kering idea nak gi mana,KL sebesar2 tu x tau nk gi mana..ayooo mai gi JB je..hahahahah

prebetsabu said...

huhuhu.. akhirnya harini diakhiri dgn macam2 aktiviti... gi subang parade, then balik bangi untuk join redglow, then pi selayang pulak !!!

Now baru sampai umah.. time utk tidooooooooooooooooo.......


thnks semua yg sudi bg idea n mengajak kitorang join aktiviti korang..

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. smpi ketandusan idea nak g mana ya.. ish..ish. :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!