Header

Wednesday, July 22, 2009

Avin Damia Demam


Sian anak dara aku sorang nih dia demam sekarang nih. Lesu je nampak tak bermaya sangat.

Sayu lak hati aku tengok dia berkeadaan mcm tuh. Dah agak lama dah dia tak demam mcm ni.

Memula start ngan batuk dari hari Ahad tuh (sket je masanih), isnin tuh aku nampak dah teruk dah bawak dia ke klinik semalam petang bibik bitau badan dia dah panas dah...huhuhu dah demam dah anak aku....siannya dia.

Aku rasa skrang nih usim demam nih coz wheather kat luar pun xberapa nak ok je....asyik jerebu je manjang kan. Anak kengkawan blogger yg lain pun dah 2-3 gak tuh yg dah start demam tuh....huhuhu

Sekarang nih aku pulak yg rasa pelik, time nak bersiap solek² pagi² nak datang keje xde lak org yg nak kacau aku bersiap....huhuhu. Dia tergolek atas katil sambil mata terebil² tgk kartun.....(kartun masih layan lagi...huhuhu).

But xde lagi dah aksi² rampas merampas barang, xde lagi aksi mak ngan anak terkejar sana sini n xde lagi aksi mak menyorok segala jenis make up tak moh bagi anak dara dia kacau....huhuhu

Ni masa aku bawak dia ke klinik, time nih xdemam lagi just lemah jerlah sbb batuk kahak yg teruk gak kan. Dia masih sempat nak layan book dia....adoyaiiii

memula dia nmpk pen kat poket baju walid dia

pastu dia mintak nak main....walid dia tak kasi memula

coz dh pk kan xde book yg leh dijadikan bahan utk dia conteng menyonteng

sekali dia nmpk lak ada magazine kat rak sblh tuh

dia siap merenggek² lagi mintak book tuh.....so kasi jerla

maaflah ye Doc. anak dara saya conteng magazine kat klinik Doc....hiksss


Sabar jer lah kan...sampai terbaring pun dia nak gak menconteng tuh...hiksss. Bonda doakan dah besar nnti jadi org yg pintar n bijak n genius but baik hati ok...hiksss




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

atty's said...

siannya avin..deman nak besau..tu..semoga avin cpt sembuh..

MentaRi MaLaM said...

kesiannye damia...
tp die tetap comel spt selalu..
get well soon damia!!

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

moga cepat sembuh
damia yg tomeyyy

joegrimjow said...

bagi makan shake
;-)

tuberose78 said...

aisyah ngan safiyyah pon tak sehat...

CuTeMiUt78 said...

alahai kesian damia ya.. mirul pun tgh demam gak ni.. lepak je dia.. hope anak2 kita cepat baik dan aktif seperti sedia kala kan.. risau la klu demam2 ni :D

[-suziey-] said...

sian avin demam..dh ok ke mas? hope dh ok la skang..skang ni musim kan..aQeel baru je baiki...get well soon avin damia..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!