Header

Thursday, July 02, 2009

Avin Damia Tumpang Sekaki

Semalam tuh bukan hanya prebetsabu yg potong rambut, avin damia pun tumpang sekaki but dia aku mintak tolong "baiya" tuh trim fringe depan dia tuh jer coz dah cucuk² mata sangat dah kan.....hiksss cepat betul rambut anak dara tuh panjang.

Ingt lagi tak pasal rambut temenggung jugah avin damia dulu tuh???...hiksss gara² nenek mek kerjakan.

Pastu weols dtg repair kat sini lah baru nmpk ok sket, kalu tak huhuhuhu makan hati ler aku nak tgk hari² rambut temenggung jugah avin damia tuh....hiksss

Kali nih dia xdelah excited mcm first time dulu coz dia dah ada experince byk kali dah utk process hair cutting nih....itu yg dia slumber jer tuh but kelakar gak ler kali nih coz dia makin besar so dah pndai expresskan diri bila tgk gunting tuh leh nmpk rasa takut dia tuh kan...hiksss.



Tapi overall dia mmg ok ler duuduk dia jer...klakar lak rasanya. Baiya tuh tnya aku nak potong takat mana ada ker dia nak potong ala² temenggung jugah aka abu bakar elllah tuh lagi....ooowwhhh plz tak kuase aku...hiksss


Tengok...hiksss mcm feel jer dia nak gunting rambut tuh...dia senang jer umpan ngan kata chantek...chantek konfem ler dia dok diam jer...hikk....alololo anak dara bonda tuh...hiksss

Ok dah nak settle dah.....dah chantek n cun dah damia...hiksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

neezareef said...

elok arr avin damia trim skit kan..hehe dah pjg gitu klu mak sy sure bising suh ptg

TiNiE said...

alalala..sgt behave ini budak, kalau anak2 akak harusla tergedik2 geli..sudahnyer akak potong sendiri jer rerambut diorg...hiks

masviona said...

neezareef:
tuler kita lak yg rimas tgk rambut dia tu

tinie:
dia dpt umpan kata cantek semua dia tadah je...hiksss

Cik Wanie said...

wpun rambut depan damia panjang,
dia tetap blh nampak satay tau,
wakakakakka..

yg penting,
dia x nak kalah ngn walidnya kannn,
hik hik hik..

psssttt,
akk bila mau taruk pic pasport abg PS nie,
x sabar nie,
hik hik hik

Nur Syazwani Mustafa said...

hahahha..comei nya avin damia ni gunting rmbut....time pejam mata tu comei laaa...heheh

niza said...

bagus damia dok diam2 ye....jgn jd cam damia kita sudah...berpeluk nak potong rambut...last2 rambut jd..alahaiiiii...sedih nengok...uhuhu...

masviona said...

nur syazwani:
hehehe...tuler psl..pandai lak dia bila org soh pejam mata dia ikut je...hiksss

niza:
oooo....damia niza takut ek nk potong rambut....huhuhu

MaMa ZuRa said...

baiknya damia time kene gunting..gud girl..

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. feel sunnguh damia potong rambutnya ya.. smpi duk terpejam2 mata tu.. kih..kih..kih

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!