Header

Tuesday, July 21, 2009

Baju Pesen Apa???

Nih spesel n3 nih kalu tak xde maknanya aku nak publish n3 mcm nih tau.......nan adonye aku berminat.....hikssss (caya ke uols????) dah aku ckp tuh caya jerlah ek.....wakakaka

Actually ada org tanya pasal salah satu baju. Ada yg kata cantiklah, voguelah ranggi lah yg kata cantik menarik tertarik pun ada gitu.....ahaksss. Bukan aku puji eh but org² yg dok tanya² tuh ckp gitu aku copy paste jer kat sini. (but ahkak sedar lah diri nih yg diorg bukan puji empunya diri ahkak nih but puji baju tuh haaaa.....huhuhuhu)

Actually diorg yg dok tanya² tuh tgk masa n3 ahkak yg dah lama bukannya n3 baru nih. Pastu kebetulan lak ahkak pakai lak baju tuh lagi sekali (yerlah ahkak bukan artis doe baju pkai utk sekali funtion jer kan....harus ler ahkak recycle gitu kan) utk majlis cukur jambul yg ahkak hadir ahad lepas so ahkak pun apalagas kan tertimbul idea ler nak mengedik soh prebetsabu amik picca baju nih.

Mau tgk????

Tapi baju nih mmg bukan kaler pilihan ahkak tau......nasib baik xde hijau, nasib baik yg ada hanya merah, purple n biru jer.

Kalu idak mau kopak ler duit ahkak nak beli 2 kaler. Ahkak beli nih spesel untuk besday party anak watie si yaeesh tuh. Kata tema red hot kan.....so ahkak pun gigih ko pi carik baju kaler merah gitu.....hahahaha nasib jupe

mau tgk???

Oklah skrang uols leh tgk but jgn komen aksi gedik ahkak tau tak sanggup ahkak terima kritikan mahupun kutukan pedas dari uols tau....hiksss



ihiksss....gaya ala² kembangkan sayap

anak dara aku nih sebok tau...bonda nak ala² posing pun xsenang

dah lah tuh siap perasan lagi walid snap picca dia....siap wat muka smile lagi tuh




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

13 Comments Uols:

rizz said...

wahh shntek

rasp said...

a'ah sis, cantik aaaa tapi tgk lah sapa yg pakai kannnnn :)

hehehehe geli hati lak tgk si kecik tu buat muka cenggitu :)

ct rahani said...

wah kak.. meletopss seh bila akak pakai.. mmg cantik pun baju tuh..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

superb!!! :D

atty's said...

wahh !!!..teruja kty mas..ko nampak slim..caiyork...huhuuh..tp so sad ar..takde org nak teman..kty yg gebus nie.

sis_nita said...

salam ziarah..

cantik baju tuhh..
kaler2 yang meriangkan..
mcm orang yg pakai tu..
nampak riang dan ceria..

Hezesuze said...

kelawor betina udah muncul dong...larikkkkkkk slmtkan nyawam..wakakakak gurau jek...

masviona said...

rizz:
tenkiuu rizzz...tau baju tuh yg shantek

rasp:
ahaksss

sis mmg anak dara tuh camtuh tuh gaya peace + smile dia lah tuh...wakakaka

ctrahani:
ala ct org lain pkai pun cantik gak kalu dh mmg baju tuh yg lawa......hiksss

mamaqaypo:
sila lah beli jika berkenan....saya beli di sunway pyramid

atty:
huhuhu hari nih confused sungguh ler ramai yg kata saya nmpk slim but ramai jugak yg kata sy mcm dah berisi....camne nih....adeh

sis_nita:
salam ziarah sis

tenkiu...:)...malu sat...ahaksss

hezesuze:
huhuhuhu kelawor perginya kak...ahakssss

SNAS said...

Cam lengan baju kimono pn ade jgak!
Ctik la..tp klu mkn hati2 takut masuk dlm kuah!
keh..keh

neezareef said...

wah gitu pesen dier..
tp btl lah mas dah slim

~zuraiwan~ said...

wah....mmg kembang la sayap ye...bleh fly gk nih...ahakss..

masviona said...

snas:
ala² kimono gak ler but lengan dia melekat kat badan baju...hiksss
so far belom melekat kuah gulai lagi...hiksss

neezareef:
uhuksss.....insyaallah moga masin mulut neeza nih....slim slim slim....mv slim...ahaksss

zuraiwan:
ahaksss....nasib tak perasan nak wat ala² titanis tuh...hiksss

tuberose78 said...

alamak... mcm chantek jer baju tuu... ni kena buat koleksi gak ni..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!