Header

Wednesday, July 29, 2009

Before Gerak tuh!!!


anak dara nih mmg manja ngan walid dia...huhuhu


Hye uolssss

Semalam ahkak mv uols bz kemas² all the stuff yg prebetsabu nak bawak ke site dia....huhuhuhu

Lepas dah kemas² tuh pempaham lah mesti lah nak luang masa lelebih sket kan...ahakssss. Kena timing baik lak smlm avin damia tido masa weols sampai umah tuh.

Weols smpai umah dlm kol 9.00pm coz petang tuh weols ke Low Yat lagi ada barang yg client nak. Bukak² pintu pun senyap jer tgk anak dara tuh dah terlelap atas sofa huhuhuhuhu.

Tak pernah² uols kol 9.00pm dia dah kebabom.....dah tau dah nih sure tetgh mlm kang bangun balik dia nih...huhuhu...gasak ler aku nak layan dia kan dah ler walid dia xde kan.

Elok walid dia tgh kemas² nak kuar aku dgr suara dia kat bawah....huhuhu dah bangun ler tuh terus turun bawah cecepat bawak dia naik atas soh walid dia lepaskan rindu ngan dia sat...ahakkksssss

sempat lagi soh walid dia main bubble gun dia tuh...hiksss


Time walid dia dah nak kuar umah dia sebok lagi nak ajak walid dia main...hahahaha. Maklumlah tak puas main² lagi tadi kan...sian anak dara aku tuh.

Nasib baik gak dia tak nangis masa walid dia nak kuar tuh....dgr "work" jer dia ok ajer....ahaksss

Nasib baik ler semalam dia tak buat hal sgt pun tgk kartunnn ats katil lepas tuh tak smpai sejam aku tgk dah kebabom balik...hiksss

Ngantuk ler tuh siang tido time pagi jerlah tuh kot....



Author's note: Owwhhh pada uols yg nak tgk picca masa kat bowling kat alamanda ritu sila terjah sini ye http://prebetsabu-lens.blogspot.com ye!!!!! (aku yg tolong publish kan....hiksss)



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

Cath J said...

Comelnya.... baby girl ^_^

Gieyana said...

mmg betui pon..gegirl mesti rapat ngan hubby kan..siap main bubble gun ngan walid dier lgi..hiks!

masviona said...

cath J:
baby girl yg baru bangun tido pun cute cuba kalu mak baby girl....lalalaa

Gieyana:
tulah pasal gie dia mmg rapat ngan walid dia sket...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!