Header

Thursday, July 02, 2009

Berakhir Sudah


Apa yg berakhir???...hiksss

Tgk picca ats tuh pun dah leh agak kan.

Makanya semalam tamat sudah ler riwayat rambut panjang prebetsabu...hikss....kemas sket laki aku nih aku tgk....hahahahaha.....but 2-3 kali tgk jambu lak nampak....kuang3x

Memula dia mcm sayang...aku lak jenis tak kisah nak panjang ke pendek asalkan jgn nmpk terlalu serabut sgt kat mata aku nih...if serabut sgt time tuh gak aku soh dia potong


Memula cadang nak ke hair salon loreal kat seksyen 9, BBB but masa kuar tuh pun dah kol 9++pm salon tuh tutup kol 8.....so terpaksa ler redah kedai gunting mamak kat Bandar tek. tuh haah.


Masa walid dia tgh dlm proses grooming tuh kan avin damia elok jer main² ngan uncle kat sebelah tuh...mcm dah lama kenal...but masa aku snap nih awal² lagi dia shy² cat lagi pastu dia main² ngan uncle tuh mcm dia dah biasa jupe jer.

See kat tgn dia tuh dia main hanset uncle sblh tuh ler......punya baik uncle tuh layan dia sampai sanggup bagi hanset dia kat damia wat main tuh...huhuhu.


Ok nih kiranya mcm proses² terakhir lah nih...dah ala² nak kemaskan mana² yg patut jer nih...huhuhu....kan pendek tuh...kemas jer nampak...nampka cam muda 5 tahun jer...ahaksss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

19 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

last rambut hsbd mimi panjang camni adalah 9 tahun lepas di kala bujang dan badan adalah lempeng hehehe...skrg?? huh...rambut mencacak naik skit dah kena cantas abis

kojah said...

nak tgk pix depan lak...sure lagik kemas kan kak...

masviona said...

ms lilies:
huhuhu....lain giler kan cik abg syg mimi dulu n skrang.....ahaksss...dah umur bertambah nih elok lah if kena cantas kan...hehehe

kojah:
pix depan lupa lak nak snap hiksss...:)

[-suziey-] said...

almaak sygnye...gonjeng dh..ilang la trademark prebetsabu..cewah..memandai je aku ni:p

nURmALa mAZLan said...

wah...pendek sudah rambut prebet sabu..ahahaha~ jambu!!!

atty's said...

mas..nak ler tgk gambo pasport ps yg baru..huhuhuuuhuhu

mAr@ZiEy said...

huhu..so Jambu Muda..hehehe

~zuraiwan~ said...

owhhh ingt ka apa yg berakhir..kekeke

Lina said...

pendek sudaaa.....

niza said...

fuyohhh!!!rambut baru...hehehe...

Hezesuze said...

xkesah ler rm but pjg or pendek asalkan kemas dan nmpak macho...wah macho ke prebetsabu tu....hehe

prebetsabu said...

oi oi oi.. tak baek korang sume kutuk aku..

mana ada jambu..

sbenarnya dah naik rimas la rambut panjang2 ni... panas..
plak tu aku kan jenis rembesan peluh kuat.. so lagi la tak selesa... haha

comey kan... waahhh tetiba..

Cik Wanie said...

wah wah wah,
kak mas,
lain siot wajah PS,
wakakakakaka..

lps nie,
blh lah buat rambut mcm MAWI plak,
br WORLD :)

wanie & kak atty dah tergelak-gelak kat ym tau:P

Uncle Dol said...

wah! kacaknya! haha.. terpegun ni.

prebetsabu said...

cik wanie n kty mmg nak kene piat tinga..


uncle dol: waahh lama menyombong!!!

neezareef said...

ps dah betaubat ke..heheheheh...elok ler berhijrah katanye

prebetsabu said...

neezareef: err.. tak semestinya org rambut panjang itu ialah nakal.. hihiih..

sesekali bertukar angin...
takpe rambut leh tumbuh balik..

Cik Wanie said...

wakakakakaka,
sesuka hati nak piat tinger kami yer,
wakakakakakka,
x per x per,
nanti kami akn bantai gelak lagik,
lalalalala

CuTeMiUt78 said...

oh..pendek sudah.. eemmmm bertambah2 encem la prebetsabu ya..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!