Header

Thursday, July 30, 2009

Berjimba² di Nuin.....Little Perak In Bangi


Lunch semalam aku tak makan sorang² even prebetsabu xde kat sini pun...hiksss.....sukeeeee.....hiksss

Memula dok YM ngan kakak ku yg sorang nih pastu entah camne akakku nih ajak lunch sesama so aku pun on kan ajer....hiksssss

Maklumlah kan ke aku solo semalam kan so lepas mtak permission prebetsabu terus ler gerak sepantas kilat...ahaksss

Weols berjimba² di Restoran Nuin, Seksyen 9 BBBangi semalam. Kak atty ler yg suggest tempat nih aku belom pernah datang lagi. Restoran nih pun baru jer bukak kat seksyen 9 nih kata kak atty sebelum nih kat seksyen 15.


kak atty yg very the jambuuuu semalam....hiksss

Alamak lupa lak nak snap picca makanan yg weols makan tuh....huhuhu. Asyik berborak punya pasal kan....mcm² hal yg weols sembang semalam.

Kak atty makan mee rebus menara condong semalam (ada rasa² mcm nak condong tak semalam kty...hiksss) Aku lak order Laksa Kuala (laksa penang biasa jer pun). Kalaulah ada laksa johor kan.....harus aku order tapi nan adooo so laksa kuala pun laksa kuala lah kan...hiksss

Masa baru² sampai tuh ada lak org patani nih jual keropok nih. So kesian lak aku tgk diorg nih kan beli ler katanya 4 paket rm10 tp dibaginya free satu utk aku so 5 paket rm10 lah gitu.

keropok udang galah??????huhuhu percaya jerlah

So aku bagi kat kak atty 3 paket aku amik kat aku 2 paket. Katanya keropok udang galah campur ngan ikan parang. Aku dgr ikan parang terus aku amik coz aku mmg suka keropok ikan parang. Asal nak beli keropok jer nak beli yg ikan parang jer ikan² lain xnak......hikssss.


camho sajorrrkkk...aku dah terror camho hasil teknik dr prebetsabu...hiksss


Pastu before memasing balik ke pangkal jalan opis memasing seperti biasa ler amik gambar dulu kan.

Aku camho sajorrrkkk coz tetiba aku terasa malu mau bersnappy²....uhuksss apakah????Tapi serius malu semalam so layan jerlah picca nih kan...ahaksss.


Author's note: Tenkiu kak ty belanja makan semalam. Insyaallah if ada rezki lenkali turn mas lak treat kak atty ye...:)




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

mummysya said...

macamana Kin tak dijemput....

Cik Wanie said...

yelah,
mcm mana wanie pun x dijemput,
nie yg nak SENTAP beberapa saat nie,
wakakakakakakaka:P:P:P

atty's said...

wakakakka..korang bedua ..kalo doket den dah ajak ha..

mas..mmg rasa nak condong ar semlm ..wakakakka..

rizz said...

nk kepokk hehehe

rasp said...

bestnya gi dating2, makan2 gini kan....takde lah makan sensorang gitu ...

RIS Racing said...

ermmm...asyik mkn je ler uols ni ek..tp jnji idup mesti kene enjoy...xgitew...ekeke

lily lotus said...

of course lah like wife like hubby ;)

masviona said...

mummysya:
blueekkkk....hiksss
sempat ke kin nak dtg dr BNM tuh ke bangi kalu dijemput pun...hiksss

cik wanie:
cik wanie lagi ler.....durian burung mana laju nak smpai ke bangi dlm masa 15-20 minit kot...hiksss

atty:
wakakakaka...sian kty dah jadi condong dah...ahaksss

rizz:
nak kepok....hiksss...jumpe ler dulu baru leh kasi ini kalu nak pos kan tak fresh dah...hehehe

masviona said...

rasp:
syok sis...hiksss bila mau ketemu sama sis pulak....nak jupe nih...hiksss

RIS Racing:
makan untuk hidup kan...heheheh....yup betul janji enjoy n happy alwayz

lily lotus:
hehehehe...pepatah baru tuh....but mmg betul pun kot...hiksss

neezareef said...

smlm kty anggun bebaju kurung ya...

aku pn nk marah mas gak nih pasal x snap mi condongnya...

tuberose78 said...

kena try gak gi restoran ni..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!