Header

Saturday, July 18, 2009

Bibik ohhh Bibik..

Aku yakin, bibik kitoranh x baca blog kitorang...

Huuhuhuhu...

Oleh itu, boleh la kitorang nak pakat2 ngn uols..

Pakat apa?
Tu kat atas tu ialah gambar muka kakak kepada bibik weols..

Napa ngn kakak bibik tu?
Alkisahnye, bibik weols dh lama dok mintak nak cuti..
Kitorang dok delaykan cuti dia sbb weekend sentiasa ada hal yg perlukan khidmat dia..

So sbb dah lama sgt delay, last2 kitorang pon bg ka jgk cuti..
Alasan dia, nak g johor ngn kakak dia..
Lawat makcik dia sakit di muar..

Mcm2 kan bibik ni..
Kita tau, dia pun manusia gak..
So nak gak merasa bercuti..
Walaupun keje ngn kitorang bukannye byk beban pun..
Just jaga damia time weols keje n kemas umah sikit2..

Harap2 dia cuti tu betul nak lawat makcik dia..

So nak pakat ngn uols..
Hafalkan muka kakak bibik ni..
If nampak dorang melepak kat kl, inform kitorang..

*harap2 bibik jujur bercuti...
**bibik nowadays dh pandai demand!!


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

8 Comments Uols:

IxoR@ said...

Insyallah....Ixora dah tatap muka org tu puas2...

Kot-kot ternampak kelibatnya kan...boleh inform di sini.

;D

prebetsabu said...

ixora: uhuhuh.. tatap bebetul kang tersilap org kang haruu biruuuu lak..


*jgn ada yg print gambo ni n kata ada reward lak sudah !!!

T.O.P.E.X said...

tgklah kalau ada dia dtg UKM topex informkan.
haha tetiba bibik nak dtg UKM watpe?

SharHanah said...

sama arrrr... bibik kita nie... nak amik cuti... sejak2 skrg ni, diorg memang demand skali. Banyak yg takmo jadik bibik... tak glamer... (skrg bibik masviona dah glamer, masuk blog...hihihi) dorg nak jadi Waitress... baru ada kelassss!

neezareef said...

klalo la n3 ni PS yg buat kan...

bibik sy x penah mintak cuti tp skali mintak cuti nk blk raya amek ko mintak sbln..tp sorry naik lorry nnti ko lemak kt kg x mo blk sini plak kang...

janji ko lepas beraya ngn anak cukuplah bik..hiks!

tini said...

dah ada sedara mara lak bibik korang nih... kat johor lak tu...kat singapore tak de... ?

CuTeMiUt78 said...

oh.. kemain bibik sekarang ya.. emmm harap klu kembali bertugas jgn plak ngades buat perangai yo.. :D

tuberose78 said...

bibik kak ija tetiba plak nk benti ujung bulan ni... adusss...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!