Header

Tuesday, July 28, 2009

Blogger Bowling Suka Suki

nih sapa yg snap eh....miss jijie kot kalu tak salah

Avin Damia memla xnak bergambar....dok kat depan skali...haru sungguhla


Nampaknya semua blogger lain dah publish cerita pasal Blogger Bowling Suka Suki yg telah di gorgonizer organize kan oleh cik tipah, mummysya dan juga rakan²nya yg lain.

Weols nih seperti biasa if ada org jemput kena lak schedule xde wat perper weols join jer sesapa pun.....untuk memeriahkan suasana gitu disamping kita tolong support apa² event yg rakan² kita buat kan. Sokongan moral gitu kan.....haruslah dah kata kengkawan kan.

Ituler yg mampu weols lakukan dah nak tolong ngan wang ringgit berjutaan weols bukanlah sesiapa pun jutawan apatah lagi kan (eh tapi kalu satu hari nnti jadi jutawan syok gak kan ke hartawan ke...hiksss angan² harus ada noks!!!!)

Tapikan conclusionnya cuma satu jer..........

Syyyyyokkkkkkk siottt layan diorg nih semua.....happening gilossss bowling kat alamnda tuh jadinya. Weols mmg plan xnak main dari awal (aku ler tuh) ler but prebetsabu bawak gak spare stokin kot² ada peluang leh main apasalahnya aku dari umah lagi dah terasa "sesuatu".

Maklumlah naluri seorang ibu lah katakan even bawak bibik aku dah terasa yg avin damia nih akan wat hal jerrrr thats day coz dia kan baru baik demam mood dia masih weng² lagi ler manja harus terlebihhhh lebihhhhh...mcm sapa????? Silalah uols jwp sendrik...hikssss confirm ler mcm walid dia...ahaksssss

Aku xnak ler cerita ceritu details sgt coz xtau nak explain mcm mana coz happy sgt pastu picca lak berlambak yg prebetsabu snap kan so aku mintak uols layan picca jerlah dulu.

Picca nih pun aku pilih random jer nih.

Mau lebih banyak???

Tunggu prebetsabu publish kat photoblog dia http://prebetsabu-lens.blogspot.com dulu lah ye

Hari nih tak sempat kot coz dia ke melaka melawat kawasan kekdahnya.....hiksss





mv tertonggek coz nak gi amik avin damia...huhuhu















Issshhhh layan jerlah picca nih caption pun tak sempat ahkak nak buekkkk....huhuhu



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

17 Comments Uols:

[-suziey-] said...

hohohoho..sgt happening...sonot...
so next..ape kata mv.com krew plak organize event utk bloggers..cewah cam take turn plak:p

Cik Wanie said...

wah,
byk nyer pic Cik Wanie,
wakakakakakaka..

apapun mmg best,
wpun masa nie mmg tgh sedey giler,
TUHAN saja yg tahu...

apapun tq sbb byk menggembirakan wanie,
luv u alwaz akk n geng "KAMI"...

CuTeMiUt78 said...

wah.. hapening gilos.. all in red gitu..

rizz said...

meriahnye wuwuwuw

atty's said...

wah happening siot..rugi ahkak takde..

MaMa aYiN_FaSHa said...

wahhhhhh..mas dah pandai makeup la..cantik..

masviona said...

suziey:
mmg sonok pun...ini baru sket je picca ada byk lagi yg kelakor semua ada..hiksss

~ahaksss mv.com lak yg nak organize..hiksss dtg dulu 9/8 nih kira utk blogger gak tuh....wakakakaka
klu berjaya yg nih baru kita leh try wat yg lain lak...ahaksss...acah je

cik wanie:
hiksss.....saje lah tuh nak ckp muak dia fotogenik....kihkih....just kidding lah adk

kami kan ada jgn sedih² wat pe nak sedih if org tak hargaiii diri kita kan

masviona said...

cutemiut:
all in red...hiksss....mmg meriah pun but ada gak yg tersasul pkai ijau...hiksss

rizz:
meriah n havoc sekali rugi ko xdtg rizz

atty:
tuler rugi kty xde kalu ada sure lagi havoc kan...hehehe

mama ayin_fasha:
ahaksssss.....make cincai² sendrik² leh la ieda
but ieda make up lagi cantik...siap make up pengantin lagi tuh

Hezesuze said...

waduh3! rugi dong xdtg tp apa kan daya bdn xleh nk berada dlm 2 tmpat satu masa....ekekeke

rasp said...

very happening lah sis....
nak nak bila tgk semuanya sedondon merah gitu kan...best!

masviona said...

hezesuze:
uhuksss.....xperlah sis nak wat camne kan...len kali maybe akak dtg lupa dtg lak kasi gempak kat sana lak...hikssss

rasp:
tu ler mmg happening pun...nnti kita add picca lg byk lagi tuh..hikkk
jgn lupa ye sis...saya doa bior semua famili akak free...hehehe

Cath J said...

Wowwww....cantiknyerrrr photo!!! ^_^

*ayu* said...

gath mmg best!

lily lotus said...

bestnya! nak join jugak kalau ada lagi..hehe

zura@iwan said...

best gilerr la...happening tuh..

mummYaeesh said...

adeh..nape weols tak tau ek?? benda ni tertutup ke?? ada invitation ek?? bila ni??

tuberose78 said...

waaa.. mcm best jer.. dah lama tak mian boling la..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!