Header

Wednesday, July 01, 2009

Cahaya Hati Aqasha

kecik lak picca dr mr google nih...jadilah mls aku nak google bebanyak


Adalah satu hari tuh aku dok godek² lappy coz nak transfer byk folder penting ke netbook kan pastu lepas dah settle tuh teringat ler plak nak organise kan balik koleksi lagu² dlm lappy aku tuh nk susun elok²....sebelum nih berterabur jer kan bila nak carik balik pun susah dah n nak asing² ikut bahagian² tertentu n bila dah free nanti nak burn dlm cd memana yg aku suka kan.

Dalam dok membelek satu² list lagu tuh kan aku terjupe satu lagu nih "cahaya hati" dari aqasha....oowwwhhh buat yg xtau aku selain drp minat giler ngan once n kumpulan DEWA aku minat gak ngan artis local kita nih....sapa lagi aqasha...nama betul dia cun gak aqasha firdee kalu tak silap ler....huhuhu...aku suka tgk dia n lakonan dia entah nape tak tau...ihiksss....prebetsabu tau...dia siap jeles² lagi ngan once ler terutamanya, tetambah masa aku dok giler lagu dealova dulu......ahaksss....prebetsabu mmg kuat jeles pun.....larikssss terkutuk lak prebetsabu.

Aku mmg tak ramai nak minat² artis ke hape ke but bila aku dah minat tuh mmg minat sungguh ler. Aku dari dulu lagi minat ngan aqasha nih (dgr criter dia pun ada blog tp lupa lak url dia...sat² lagi lah aku wat research n kajian...heheheh kty sila gelak ye).......hikss. lakonan dia best n mantopp kan... suara dia time nyanyi pun best gak aper...syahdu gak tp tetap macho.

Owwhhhh bila aqasha nak nyanyi lagi ek???? asyik berlakon jer skrang nih....bukan tak suka dia berlakon suke jer cuma best gak if dia rakam album balik kan suara dia best apa.

meh aku paste lirik lagu cahaya hati nih kat sini coz aku nak sambung layan blues ngan lagu aqasha nih lagi...hiksss

Tajuk/Lirik Lagu: Cahaya Hati
Penyanyi: Aqasha

Dunia seakan berganti
Menyambut hadirku di sini
Nyanyian ombak bersaksikan
Percintaan kita berdua

Biar hujan turun membasahi diri
Tetap saja diriku milikmu
Biar ribut merebah aku ke bumi
Cintaku hanya satu untukmu
Ohhhh…

Kau kekasih kau yang kurindui
Hanya dikau cahaya di hati
Kau kekasih kau yang kusayangi
Cinta kita abadi selamanya

Dengar… sayang
Bisik cintaku hanya padamu
Ohh ohh…

Desiran angin telah mengerti
Ke mana rinduku kan pergi
Demi kerana cinta ini
Yang kian semarak menyala-nyala

Bawakanlah rinduku kepadanya
Biar wajahku di hatinya
Bawakanlah cintaku kepadanya
Katakan cinta kita ‘kan abadi
Ohhh…

Ohh…hanya kau kekasihku
Cintaku hanyalah untukmu selamanya
Ohh ohhh



Ok....bubbye uols....chill babeh...nak layan blues sat...hiksss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

Dee said...

dh lama lagu ni kan..tetiba teringat lak..tulah si aqasha sibuk berlakon je..skrg buat album x lakulah mv..

hahaha..aku nk gelak ni mv..ko nyer word verification ni bu**t..hahaha..

masviona said...

dee:
aah mmg dh lama pun....tp best per layan lagu nih...hikkk...iyetak ye gak kan album susah nk jual skrang nih kan except album tok ti je

huhuhu....iyeke...uhukssss....iyelah agaknya dlm bm benda tuh xde makna kan...ahaksss...saba jerla

eiza in the house.. said...

salam mv,
best gak lagu nie..
tgh layan kat youtube..
lain beno muka dia sekarang nie..

masviona said...

eiza:
salam eiza
aah mmg best pun
ok²...layan²....hiksss

ct rahani said...

sesekali layan lagu jiwang camnih sonokkan kak.. hehehe..

Gieyana said...

Yeazaaaa...Mas layan lagu plak!:D

*ayu* said...

ayu pun suka lagu nih...
peeerrgghhh

neezareef said...

dulu suke gila lagu nih...

tp dia blakon pn not bad kan...suke suke

MaMa aYiN_FaSHa said...

sama2x..ieda pon minat gila sama ini encem boy..sampai add dlm facebook..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!