Header

Friday, July 31, 2009

Candid @ Taman Maluri

Ini kisah happy time weols bersama² member bloggers yg lain semasa ber BBQ dan jugak berdurianan di rumah family mummysya.

Owhh family diorg semuanya happening dan best giler tau...syok dpt kenal² ngan diorg semua as we said before makanan semua pun maveles semuanya mcm yg dah diwar² dlm n3 terdahulu lah....hikss

Ok kali nih bukan nak criter pasal makanan lagi dah but nak show off sket picca² kasi candid weols semua yg terlah dirakamkan oleh ahaksss sapa lagi kan prebetsabu lah.....wakakakaka

Adalah diingatkan yg picca semua adlh berterabur n sama sekali tdk mengikut turutan yg betul.

Ahaksss ahkak main insert je bebanyak nih sekrang kan senang dah leh insert picca banyak² kan. Masih belom tau refer n3 prebetsabu mcm mana nak upload gambar banyak nih ok!!!!!


makan duwian.....doyan....duriyan......semua yg seangatan ngannya lah

layan!!!!!....syok tau.....mv mmg hantu durian pun

tak sangka ada gak paparazi nak snap picca weols kan.....wakakaka

happy girl time without husband n kids.....hiksss




ariesya ngan mr hazizul nih mcm nak salam² time raya jer nih....hahahah

waaaaaaa.....time nih pun ada gak.....ahaksss



sebuknya papa....org kuat mlm tuh kalu xde papa xmerasa lah weols makan ayam bakar kot.....hahahaha



Align Centerahaksss...weols pedajal kan wanie...dia kan suka melatah....hohoho

Ermmm...windu ler saat² nih...best sgt² even weols baru gak kenal then kenal pun melalui blog jer masing² but suka sgt ngan ikatan nih......hope sampai bila² leh camni kan uols...hiksss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

Cik Wanie said...

wanie pun rindukan saat 2 ini,
semoga ikatan hubungan ini kekal buat selamanya,
insya-ALLAH.....

owh korang mmg suka pedajal wanie kan,
bluek!!!!!
siaplah korang nanti,
hik hik hik

masviona said...

cik wanie:
tulah windu kan......best sgt kan...happening giler

kitaorg pedajal manja² ler...eratkan silaturrahim....hiksss

lily lotus said...

how i wish i could join :D

neezareef said...

kemain maks2 daraz semer mkn duyan x npk camera lgsg dah...

moncong je mulut memasing mkn duyan..

nak2 mas..cam dekat je mas ngn meja mkn ..keh keh keh

mummysya said...

a'ah
rindu time nie...
kena plan lagi nie mas....

rasp said...

nampak very the meriah and gumbira je semua org...suka i tgk...

rizz said...

mesti sakat wanie tu hahaha

tuberose78 said...

wa.. wah.. wah.. meriahnyer..!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!