Header

Monday, July 13, 2009

Dari Steamboat Membawa ke Durian...perrggghhhh

Semalam weols mmg murah betul lah rezeki......ALHAMDULILLAH...syukur nikmat.

Dah ler dinner beramai² bertempat di Flaming Restoran di Subang.....makan ala² steamboat ditaja oleh hehehe bakal ermmm..ehem..ehem tak nak sambung ayat ler nnti kena cubit.......wakakakaka (weols nih if ada org invite leh jer menjoinkan diri....uols sila lah invite weols ye...ahaksss)

Syok jumpe blogger² lain.....hiksss weols siap wat meeting tergempar lagi tuh.....even ada ahli yg hadir tuh tak berapa nak sihat tapi tetap menyihatkan diri wat seketika cuma. (hope kin xde apa² yg serius ler n leh cepat kuar ward)

Pastu dah settle makan² steamboat tuh (n3 psl makan² nih nnti² lah ye picca dok dlm d80 prebetsabu lak lambat lagi lah tuh nak tunggu da resize segala bagaikan so better publish pasal citer² lain jer dulu ye...hiksss) weols bertolak ke Shah Alam lak coz ada org mintak tolong hantarkan buah hati.....ooopsss tersasul lagi.....wakakaka

Ada org minta tolong hantarkan kawan dia balik so weols kan baik hati n suka menolong sesapa saje yg dlm kesusahan (wah ayat puji diri sendrik nampak...hehehe) haruslah mengikut ajer kan.

Bila sampai kat Perdana Height (umah kawan kepada kawan weols tuh ler.....ahaksss...ayat sengaja disusahkan untuk uols memahaminya....biarlah hanya weols yg faham.....lalalala...sengal...monday blues lah katakan...hiksss) ghopernya ada rezeki untuk weols semua yg mmg hantu durian.

Aku ckp untuk diri sendrik ler aku mmg hantu durian pun...hehehe. Prebetsabu tak masuk book dia hantu tempoyak jer durian tak makan (ruginye dia...huhuhu). Syok ooooo layan durian nih....durian yg mmg gugur sendrik....fresh dari ladang (cehhh!!! ladang tuh....kasi gempak sket)...hehehe.

Buat kak atty....melepas ler kak atty....huhuhu

wah....semua nih weols yg kerjakan....syorgggggaaaaaaa

posing tetap posing kan....dah kata blogger tegar (dah hmpr 6 thn aku berbloging kan dah biasa...ahaksss)

alamak dik.....sapa lak yg ko nak ketuk ngan pisau panjang tuh....huhuhu

anak dara aku sekufu ngan walidnya......tak suka durian...so far ler...kalu dia nak pun aku tak nak kasi lagi...kecik lagi

wah wanie happy ngan hasil kuluman dia eh weols semua lah...huhuhu

cik wanie ngan kawannya......hiksss.....sesuatu kah....kuang3x


Lepas tuh weols balik umah ngan senyuman melebar dibibir coz udah ler dpt makan durian ngan sepuasnya pastu dpt lak bekal buah durian...hiksss.....syorgaaaa lagi lah weols.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

13 Comments Uols:

Aspalela said...

kecik jerk ulas derian yg MV pegang tu???? cukop ke sekali 'ngap'???

hehehhehe....
musim derian tpt saya dah abesss.... :(

moMmY miMiL said...

wahh! shedappnye lulian..
weols suke banget..

cik MV, salam ziarah..
nnti tuka link ek?

ooo..g suke2 kt Flaming Stemaboat ek?
kt sblh Sunway Pyramid tu ke?
weols pn penah gak mkn kt situ..murah n sedap la sup n tomyam tu..now price xtau bape..last time weols g dlm rm18.90 kalu x silap..

ct rahani said...

wah dapnya durian kak.. tp skrg sy ngah x sihat.. x leh mkn durian.. jeles tau..hukhukhuk.. :D

Sis-Lin said...

hamboiii sodapnye...eh tu kumpul bijik tu,nk rebus ke ek?..ermmm

masviona said...

aspalela:
hiksss...yg tuh xde bijik pun...tp sedap...hiksss

mommy mimil:
saya pun hantu durian..hikss

org dah lama lah dah add link dia....hehehe...cuba masuk http://masvionadistrict.blogspot.com

aah weols pun suka gak gi flaming nih murah n sedap...but susah parking n agak crowded sket...hehehe

ct rahani:
mmg sedap pun ct durian nih..sabar ye ct nnti dah shat gi kerjakan durian yg mana ada tuh..hiksss

sis-lin:
itu kumpul bijik sblm dibuang ke tong sampah namanya tuh...hiksss

neezareef said...

masih kenduri duyan lg npk nye..selagi daya kan...duyan kt umah abis dah x gugur lg..hehehe..

Ada Ayrissa said...

i like duriannnn..
nyum2...
kat umah ader sebijik lg blm kupas...
hehehhe

masviona said...

neezareef:
tu ler psl...this year weols byk kali kenduri durian..ahakss

wah best lah neeza ada pokok sndrik...hehehe..bila nak pass kat sini?

ada ayrissa:
me toooo...hikss
balik petang nih leh la kupas2 ye tak adda

~zuraiwan~ said...

knduri doyan ye...hehehe

CuTeMiUt78 said...

eemmmm manyak sssyyookkkk wwooo... heh..heh..heh.. klu mirul kan.. katanya ucuk aarrrr... dia tak skee bau doyan.. :D

vagg. said...

aku sangat penggila duriannnnnn

Cik Wanie said...

wakakakakakaka,
rumah kawannya kepada kawannya yer,
hik hik hik
"sesuatu" sgt korang kan...

bukan ker tue "bakal" adk ipar korang keR?
wakakakakakakakakka...

huk huk huk..

nak doyan lagik SyuQ....
(tetiba kannnnnnnn)

SyuQ said...

Insyaallah ada rezeki, lain kali kita terjah dusun paklang sy.

amacam? ada berani? :-)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!