Header

Saturday, July 11, 2009

Dato' Siti Nurhaliza & Barny


Apa kaitan antara Siti nurhaliza ngn barny watak katun tu?

Best best best......
Tom tom baaakkkkkkkk...

bak apa?
bak adiah lerrrrrrr...

kan semalam aku ada wat entry Live: siapa tu kan...
hihihihi...
ye.. insan tersebut ialah si Wanie..
dia mai KL utk upacara Blogger Award tu...
so dia lepak umah kitorang...

dan dia tak datang tangan kosong ok...
disebalik beg2 dia yg besa tu, terselit jua di dalam tu cenderahati utk team Mv.com
tapi...
ada 2 je.. untuk si cilik avin damia and juga utk CEO Mv.com, Masviona..
untuk CTO Mv.com? Nan ADO.. huhuuh
cedih sikit... tapi takpe la..
yang penting anak and ISTERI aku, Masviona hepi (eh ada ke lagi yg tatau Masviona tu ialah isteri aku dan damia ialah anak kami.. huhuhuh)

apa yang damia n viona dapat? ni haaa


apa agaknya yang terbungus cantik tu utk viona dari wanie tu ek?
jeng jeng jeng..



ini ialah upacara membuka hadiah..
ceewaahh.. macam majlis buka adiah org kawen je..



damia pun tak lepas peluang merampas hadiah yang bonda tgh buka..
dia pun nak tolong buka..
huhuhuhu



lepas dia dah fade up tak reti nak buka balut tu, dia main ngn hadiah utk dia..
yeay.. cik wanie belikan dia Barny...
siap ada suara lagik nyanyi2... I luv u, u luv me lalalalala



taraaaa...
ni la dia adia utk viona...
perrgghhh terserlah muka ecited viona..
dapat selendang..
dan semestinya warna HIJAU kan...



testing selendang baru.... cun kan kan kan..
tapi cun cun pun, sorry dah tak available ek viona ni.. dah 5 tahun jadik bini aku.....



hah hambik ko...
damia pun nak teraiiiii...

hihihihihih

comeyyyyyyyy...

dah macam dato siti pun ada hahahahaha..



*merajuk hati sama wanie sbb takde adiah utk aku.. hahahaha

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

alahai so sweet tgk damia pakai selendang tu.. heh..heh..heh.. dah dpt agak dah sapa yg di tunggu tu.. heh..heh..
alahai sian CTO MV ni tak dpt presie ya.. takpe.. lain kali blh la dpt kan..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!