Header

Monday, July 20, 2009

Dear readers..

Salam uols...
Sori la arini ahkak ijau ko ni membz..
N3 autopublish pun, CTO Mv.com merangkap hubby tchenta aku pun sempat wat sikit je..

I'm sorrryyy...(wat gaya amir raja lawak)

Eh uols..
Aku kan dah lama pasan kat widget live traffic tu, Mv.com kerap dterjah oleh reader from SANTA CLARA, CA.

So d kesdmpatan ni, aku nk mtk tlg la..

Memana reader Mv.com yg bermaustatin d luar negara, bole x uols email kat aku or prebetsabu serba skit psl uols..

Bkn apa, mana la tau,
Ada rezki we all jejak kaki kat tpt uolls, leh gather2..

Next year x sure lg plan nk terjah negara mana lg...
If ada yg sudi la nk kenal2 ngn weolls team Mv.com...

Spt biasa, emel ahkak pencinta ijau is masviona@yahoo.com

Emel laki ahkak aka is prebetsabu@yahoo.com

Thanks!

We all sayang bangat sama kamuu.

.
*alaa.. Uols yg dok dlm mesia pun bole je emel weolls... If weols tesesat tpt uolls, leh gather2 kan!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

atty's said...

nanti saya email..address ye..kalau nak dtg..sms lew.nanti leh masak apa yg patut..hihihihi

prebetsabu said...

oi oi kty tak aci.....
mcm tak selalu jumpe je plak.... hahah

Cik Wanie said...

iols pun sama uols,
nanti iols emailkan ttg tempat iols,
manalah tau tetiba uols nak dtg melawat ke negeri iols,
hik hik hik hik

Uncle Dol said...

rasenya yg dari santa clara tu ialah google bot.. hehe, google bot boleh email ke? =O

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!