Header

Monday, July 20, 2009

Edisi Leleh Airliur...

hihihihi...

Pepagi Senin ni aku nak ajak korang supaya melelehkan airliur...............

edisi Leleh kali ini ialah khas datangnya dari Bandung..
Mama baru balik dari bandung, indonesia aritu..
(ye.. Mama & Abah aku adalah Pelancong Tegar... asyik berjalan melancong je kejenye....)

Mama & Abah dah berkali2 jalan2 ke Indon..
bandung ni pun dah trip dia yg ntah ke berapa kali dah...
huhuhuuh... rajin betul dorang ni berjalan...

apa yang Mama bawak balik ke Mesia untuk kali ni?
huhuhu...
kali ni Mama bawak makanan from bandung...



ini ialah brownies bakar..............
intai2 dari luar kotak je dah leleh air liur kan kan kan....


dan inilah dia brownies bakar......
sedap gak...
manis2 gtu....

tapi apakan daya..
aku ni bukanlah peminat kek & yang seangkatan dgnnya..

tapi aku tgk viona makan menjilat jari...
so sedap la tu kan kan kan...



yang ni aku tak igt lak apakebende namanya.....
tapi macam jelly gak la..
manis...........................

perisa strawberry..........

hati2.. semut suke hurung !!!


perrghhh............
strawberi ni nampak sgt2 melelehkan airliur kan??

rpa paras strawberi ni je dah bg impak yg cukup besar terhadap nafsu makan korang......
tapi............

MASAM !!!

sangat2 masam..
aku n viona makan, pastu kuarkan balik dari mulut...
TAK SEDAP...

maybe dah fitrah (ceh ayat.. fitrah... baru godek kamus kot aku ni) strawbei ni camtu...
masa baru petik n fresh, memang dia manis..
tapi bila dah lama, dia akan masam..................

hmmm.... amacam?


*thanks mama sbb beli makanan2 tu.... mmmuahhh

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

ct rahani said...

brownies bakar tuh nmpk menyelerakan betoi.. huhuhu..

Cik Wanie said...

kenapa perlu ada gambar "strawberi"????
huk huk huk huk...

dahla adkmu nie tgh MENGIDAM buah strawberi...
adoilah:P:P:P:P

ninie said...

pernah makan brownies dari indon dulu.... mmg sedapppp..yummyy...

atty's said...

jelly tu cam sedap jew,.

CuTeMiUt78 said...

eemmm jelly tu cam asam jawa yg byk jual kat kelantan tu je.. :D

rizz said...

cm sdap je huhuu

Dee said...

x suker strawberi..sib baik..hehehe..

MentaRi MaLaM said...

berlaku kegodaan disitu.. ermmm.. nmpk sedap

tuberose78 said...

yg mcm jeli tu sebenarnya strawberi yang dikecutkan.. pastu buat cam asam jawa..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!