Header

Tuesday, July 07, 2009

Fuuuuhhh.. fuuuhh.. tiup.. blow





Aku persembahkan video nih untuk tontonan uols semua hadirin n hadirat sekalian....hiksss

Kalau rasa mengantuk ke lepas dah kenyang perut lunch tadi kan (prebetsabu ler tuh...dulu masa zmn bercinta ayang ganti puase abg pun ganti puase sama...skrang dh 5 thn kawen...ayang ganti puase sensorang jer......majuk ahh camni......wakakaka) sure uols tak jadi nak terlelap...ahaksss..nak tau kenapa....saksikan lah sendrik ye

Malas nak tulis lelebih...ahaksss...1st time dia pndai blow sumthing.....happy giler bonda n walid dia lak yg sonot terlebih....hiksss

Eh uolss... prebetsabu dah upload gambar gathering aritu (akhirnya uplaod gak dia..)..
leh terjah kat blog photo dia di http://prebetsabu-lens.blogspot.com jom pakat ramai² serbu

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

neezareef said...

ekekekekek..klako larrr

fuh fuh fuh last2 byk air liyooo lap kt kain bonda ek...

hahahahaha

tp ape motif damia usung beg ya

masviona said...

neezareef:
tuler psl.....baik punye dia gi lap kat baju bonda dia....adoyaiii

motif dia usung hanbag tuh adlah kerana weols masa tuh dah nak naik bilik..mau titton kan jadi dia selalunya akan usung book dia naik ats jugak coz dia jeles ler bonda n walid dia usung bag lappy masing² kan....ahaksss....bag dia tuh penuh isi book dia...berat gak tuh tapi dia nak gak sandang sndrik....layan jerlah

JIVEBUMZ said...

meriahhhh nye kakkkkk
kalo saya ada sekali kan best..hihi

masviona said...

jivebumz:
hikssss...kalau jivebumz ada konfirm lagi havoc...hiksss

CuTeMiUt78 said...

wakakakaka.. lawak la damia..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!