Header

Friday, July 31, 2009

Hai Kawan Kawan..

Sebut mcm raja lawak tu sebut..

Eh korang prasan x,
Sehari dua ni masviona.com kurang n3 la kan?

Tak prasan?
Hihi xpela..

Tp aku prasan...
Dulu sehari sure ada 5-6 entry kan?
Tp skrg?
Tidaaakkk lagiiiiii...

Napa ek?

Nak kata malas, tak jugak..
Nak kata takde idea, tak jugak..
Belambak bende nk citer kat mv.com ni..

So napa?

Entah la..
Maybe sbb timing kitorang x manage bebetul..
Kan slalu schedule n3 malam2...
Cumanya lately ni
Time nak wat schedule n3,
Time tu la plak si damia ajak teman dia main..
Sampai dia tutup skrin laptop tu..
"Totop totop"

Huhu..

Takpela..

Family first kan..
Zaman kanak2 anak kita hanya sekali kan..
Dah besar nnti takde dh dia nk manja2 cmtu..
Rugi la if kita terlepas masa dia nak membesarkan?

Xpe lps ni kita akan manage masa team mv.com so that semua readers mv.com x ternanti2..
Dan jg team mv.com akan bykkn lg n3 yg berinformasi.. Bkn n3 merapu je... Kan kan?
Thnks all


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

11 Comments Uols:

UnGu VioLet said...

mar slalu singgah sni.. cuma, kdg2 tak sempat nak meninggalkan jejak..

Cath J said...

same lerr.... anak skrg ni dah pandai lah....kekadang my boy tolak kerusi aku sampai ke depan TV.. kan kerusi 'kerja' aku ber roda....haaaa... hancurrrr....

lily lotus said...

hehe..tang suh totop tu yg tak smpi hati ekk..so cute!

Gieyana said...

betui2..family first! kena bg more attn kat Damia tau! hiks..

*ayu* said...

dats life...
good dat u put family first... :)

Arabella said...

cute.. biasalh bdk2 sentiasa minta perhatian.. dh pndai nk manja2.. hehehe.. biarpun amy blm married but i kmow .. hahaha.. ada pnglaman ngn bby2 yg d jga..

Mya said...

takpe.. pepelan.. :)

atie said...

Biasalah bila dah ada anak ni viona, anak mestilah diutamakan dulu ye tak, apapun mv tetap mantop, dont worry k...

masviona said...

ALL: hiks tu la pasal.. mmg family comes first.. Mv.com ni pun just sbg medium untuk kami sekeluarga mencatattkan sejarah dan berkongsi info dgn semua org.

tapi jgn risau, Team Mv.com akan wat strategi baru... orang kata serampang dua mata...

blog akan tetap berupdate seperti biasa.. insyaallah.

ish tak sabar rasanya nak tunggu damia pandai menulis... nnti boleh la damia di lantik sebagai penulis kat Mv.com gak..

celoteh kombinasi masviona, Prebetsabu dan Damia.. marvelous !!! baru complete Mv.com.. tk gitu uols?

CuTeMiUt78 said...

eemmm betul..betul.betul..

tuberose78 said...

sekarang damia tgh stage nak dapat kan perhatian tu.. safiyyah pon sama gak.. kalau dia tgh bercakap ker.. main ker.. kita mesti ada and layan dia.. sabau jer la..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!