Header

Tuesday, July 14, 2009

Happy 1st Besday to Fatin Ayyra

Sabtu 11 July ritu weols ke sini kan, prebetsabu sempat lagi tuh wat live n3 dimana² saya weols berada....sabar jerlah

Mcm yg prebetsabu bitau, jemputan nih from anak ex-bos dia dulu yg merangkap juga ex-opismate dia lah masa kat Metro Driving dulu n tiap kali diorg wat function apa² mmg weols akan dpt invitation from them.

avin damia happy tak henggat punya...tambah² belon ada disana sini..lagi ler dia teruja

sampai makan pun tak nak...nasib ler dia nak gak layan kuih cucuk² tuh...hehehe

cubaan dia utk merapatkan diri time potong cake....dia mesti nak ke depan je

dia punya lah tak sabar time blow tuh...huhuhu...hiksss..bulan 8 nnti tak tau ler camne

haa tuler besday girl...fatin ayyra namanya...happy besday yg pertama sayang...cute jer dia


lepas dah tuh main lagi...huhuhu..maklumlah ramai budak² lain...suker lah dia

tak lepaskan peluang bergambar sama ngan the cutties besday girl n mummy nya

Pastu lepas dah settle majlis nih barulah weols gerak ke KLCC nak hunting barang sket kat toy r us dah alang² tuh join sekali jumpe wanie n geng² yg lain kat KLCC.....jupe kak atty, dpt jupe joegrimjow for the 1st time n juga syuq. Janji jupe kat MAC aje coz cik wanie ada nak shopping barang make up sket kat sana.

ni muka anak dara yg selalu mengada² ngan walidnya...hiksss

nih muka dia smile....huhuhu...geramnya bonda nak cubit pipi dia...wakakaka



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

hehe kiut...

★ Nu♥ℜul ★ said...

tiut nya damia ..
ras nak cubit jeh pipi damin .. ^^

Gieyana said...

comeyy jer ur princess..mcm2 ragam dier..:D

Hezesuze said...

tomeiiinye dia...si damia ek not walidnye....huhuhuh

prebetsabu said...

ms lilies:
hehehe....masehhh auty mimi...kengkonon damia lah yg ckp nih...hikss

nurul:
nak cubit pipi damia ke akak....hehehe nnti jupe leh la...but cubit manja je tau

gieyana:
ur princess too gie...hiksss...budak² mcm² ler ragamnye...hiksss

hezesuze:
kalau walid dia yg tomeiii lain macam ler plak sis....hikss

Dj Epoi said...

Salammmmmmmm....

Walaweiiiiii Blog nih hyper aktif gilak siut!!!!

Menghimpunkan semua blogger2 TEGAR...
Syabas pada semua..

Memang Comel gilak Gibik2 kecik tuh!!( AVIN )
Selamat Hari Lahir Fatin!!!

Dj Epoi

kojah said...

ada2 utk u ols...hehehe

tini said...

gambor yang second last...x macam walid ngan anak tapi macam abang ngan adik........heh..saje nak wat ps perasantan sikit.....

Ada Ayrissa said...

alahaiii...
cute2 belaka...

CuTeMiUt78 said...

alahai cutenya muka dia..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!