Header

Wednesday, July 22, 2009

Jade.. uhuhuhuuu...

Jom imbas semula kenangan g beijing aritu..........
Kan kitorang ada beli cincin jade ni..

ni haa gambarnya incase korang lupa...


hmm...
tapi sekarang rupa cincin jade ni dah tak berbentuk mcm tu lagi..
dia berbentuk camni plk..


nampak tak beza dia??

tak nampak?

meh aku bgtau...
cincin jade viona ni batu kecik kat tgh2 tu dah tercabot laaaaa...
hihhiihih..
dah rompong...

ganas gak bini aku ni ek.......!! (alasan yg mv kasi coz dia pkai cincin tuh hari² wat basahan lak tuh....huhuhuhu.......aku terima ajerlah)
kahkahkah..

takpe la.. nnti leh jadi alasan...
cincin jade tu dah rosak.. so leh la g beijing lagi beli yg lain lak...

wakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!


*aku tau kat sini pun belambak cincin jade nih but if dpt beli kat sana lagi feel maaarrr.....lagipun beli kat tempat yg mmg terjaga kualiti barang² nye

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

~zuraiwan~ said...

lorr sudah ilang itu batu da.....dia lari blk Beijing blk kot...kakaka

masviona said...

zuraiwan:
ahaksss....ye kot...tu yg terasa mcm nak kena gi balik je nih..ahaksss

Ms.Lilies said...

peluang tu....peluanggggg muehehehe

masviona said...

ms.lilies:
alasan baikkk punya ye tak...ahaksss

Dee said...

sbb tulah x pakai ari2...mmg cepat rosak..alah..kalo gi beijing lg pun apa salahnyer kan?

masviona said...

dee:
patutnya gitu ler....but sbb saya dah terbekenan sgt hari² saya pkai...padahal saya tak minat pkai cincin pun.....uhuksss

hiksss...tak salah mmg happy je dpt gi beijing lagi....but ongkosnya sapa mau tanggung....hehehee

atty's said...

pegi ar lagi ..pegi ar lagi ..beijing.
nak gak cincin camtu nanti ..hehehe

Hezesuze said...

haha buat masa ni jgn gi obesi ek....virus H1N1 tgh melande ni...

tp kalo nk pegi gak..jgn lupa ole2 tuk ze ek...kikikiki

lily lotus said...

replace dengan diamond jerlah :D

tuberose78 said...

pegi la lagi beijing tuuu.. bley la akak pesan pearl.. heee.. pegi la...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!