Header

Thursday, July 09, 2009

Kiddy cabby

kitorang kan, dari dulu lagi mmg teringin nak bagi avin damia naik kiddy cabby bila g ke shopping complex..

tp tiap kali carik, sure tak jumpe..

dedulu kat midvalley ada gak wat servis tu..
tp now dah tak nampak..

so masa g sunway pyramid aritu, terus mata terpaku kat family cina ni..
dia dok sewa kiddy cabby ni..

tanpa berlengah, viona terus tegor family tu n tanya kat mana nak sewa (nampak sgt viona dah lama benar mengidam nak tgk anak dara dia ni naik troli tu..hihihi..)

lps dah tau kat ne port nak sewa, terus paksa aku soh g sewa cepat2...
ahahhaha..

aku pun menurut perintah..
dan akhirnya, dapat gak avin damia merasa naik kiddy cabby (dan bonda damia pun senyum lebarrrrrrrrrrrrrrr)

pergghh punya lah melompat2 si damia bila tgk aku dtg kat dia bersama ngn troli tu...
riaksi muka dia mmg tak dpt cover lagi dah..
terus lari kat aku n kata "waaahhhh wahhhh wahhhhhhhhh"
hihihiih klaka sgt masa tu..



aku pun bukak la pintu kete cabby tu.
tak dan aku nak bukak abis, dia nampak je pintu tu leh bukak, terus cakap kat aku
"alid pi pi" (walid, tepi tepi)
adoiii la mmg hoer excited anak dara kita ni..



habis di pulasnya stereng tu kiri kanan !
mujur tak tercabut..



bila kita tolak, dia nampak ada org depan, dia cakap lagi "pi pi"
huhuhu konon soh bg laluan kat dia la nak lalu naik kete tu..
siap picit2 hon ko !!!
agak2 hon tu tak kuat, dia siap jerit lagi "pin pin pin"
huhuhuhu.. sungguh klakar...



kos utk sewa kiddy cabby?
rm3 sejam...

sangat berbaloi sbb tgk damia n bonda sangat teruja n seronok ngn pengalaman baru !!!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

nURmALa mAZLan said...

ahahaha..
comel baca citer ni
selalu jugak nampak benda ni..kat mana eh

yg kita ingat satu, kat tesco puchong, mid valley rasa cam ada
dah x de eh

hah..times square ada

masviona said...

nurmala:
ituler mines dulu ada skrang nih dah xde dah rasanya

kelakar jer tgk damia main ngan benda tuh...hiksss

rahma said...

ala kiuttt.... heheheeee...

neezareef said...

wah mureh je sewa rm3 1jam..hokay sgt la tuh...

atty's said...

alor senarnya tau..nie mesti walid ngn bonda avin yg nak naik.kata avin nak naik..nak kaber le..tu..pin.pin..

Mummy Dasy said...

me pun teringin nak letak anak2 dlm tu Mr.Hubby xpnah kasi nyampah tau..
mesti avin seronok ek? ke parentnye yg lebih syok hehehe

masviona said...

rahma:
tuler kiut sgt dia dok dlm tuh...pndai lak bila nak masuk siap bukak pintu sndrik lagi....hiksss

neezareef:
haah murah lah jugak...tp masalahnya dah lama sgt dia dok dlm tuh...dia xnak gak...huhuhu...awal² tuh mmg ler xcited

atty:
mana ada ler kty...mmg dia yg nak naik..hiksss

mummy dasy:
laa yeke...hiksss...sekali sekala xperla kasi dia happy selalu² parah gak kita...hiksss

CuTeMiUt78 said...

wah.. sgt seronok.. akak pun cam teruja je.. bila baca.. best2 gitu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!