Header

Thursday, July 09, 2009

Lembab Cam Siput B*b*

Grrrrr.......geramnya......seksa jer jiwa ragaku hari nih

Nape erk tenet connection hari nih mcm ermmm nauzubillah...huhuhu.....tak sanggup nak ckp...slow gilossss....lembap macam siput b*b* aka khinzir dah nih.....tak cukup ngan tuh aku bagi semua ler..... siput sedut, siput lala (eh lala tuh siput ke???), senang ckp semua spesis mesis tok nenek dia sekali lah....huhuhu (mv dah geram dah nih....hiksss)

Aku nak edit n3 yg dah ada dlm draft pun susah tau....huhuhu. Semalam dah wat scehedule autopublish nye n3 but ada lak error here n there.

Ni semua gara² melayan karenah anak dara aku tuh ler, aku tekan keyboard dia pun nak tekan gak last² habis error akunye n3 dibuatnya.

Sapa² yg dah bukak blog aku nih dari pepagi buta tadi aku dah schedule kol 8.00am kan ada ler jupe yg banyak tulisan jadi strikeout semua tuh kan....huhuhu.

Semua n3 yg aku dah schedule pun jadi gitu gak terpaksa ler aku tukar balik date n time utk publish tuh masukkan dlm draft balik.....huhuhu.

Nak repair tuh xde masalah lah but nak load page nih yg xdapat dari tadi nih....adoyaiii...sakit hati ahkak tau....huhuhu

Errmmmm.....ni try jelah wat n3 nih nih kang dah konfem ok baru nak godek balik n3 yg lain tuh...uhuksss

Oklah sebelum aku tutup n3 nih kan dah alang² ckp pasal slow melow ckp pasal siput semua tuh kan....hiksss

Makanya aku pun mengediks nak tinggalkan uols semua ngan satu teka teki. Nih sebenarnya anak buah aku yg bagi teka teki nih, last week masa weols balik pj oldtown sebuk dia dok tanya mcm² jenis teka teki kat aku n prebetsabu. Ok nih teka teki dia


Kenapa siput babi jalan slow sangat????????


Cepat² uols if uols dpt jawab teka teki teka tekok nih, aku blanja uols makan free bulan 8 nih...ahaksss. Silah jawab ye....hiksss





Author's note: N3 nih sbrnya aku try nak publish semalam pagi (rabu) but disebabkan aku membizi ngan audit kat opis nih n jugak connection yg slow gilos makanya tak sempat aku nak publish tau...berjanggut tunggu so hari nih lah aku kuarkan....hiksss....uols ok jer kan.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

sue's blog said...

mmg slowww gle smlm..error here..error there..huhauhuhauh...ramai view cter MJ nye pengebumian kutt...:p

Sis-Lin said...

ermmm tp kan MV,kalo nak bkk blog or blog walking,jgn guna FF or IE,mmg lambat gilosss...sis kwn ajar download google chrome,so skrg mmg laju la,sbb kan blog support google..so mmg khas utk blog le tu google chrome...cuba je le...

eh..itu teka teki ke ape tu...sbb siput babi jalan lmbat?? sbb dia x de kaki..ngesot jek..hahahah

atty's said...

semlm mmg hari line tenet mcm H1N1..

jawaban teka teki itu..
sbb siput babi tu nak window sopink..sambil buat research keadaan sekeliling..sbb ramai yg asik sebut..nama last dia b*bI

masviona said...

sue:
tu ler sakit je hati...uhuksss....maybe gak kot semua dok nak tgk tuh kot.

sis lin:
huhuhu dulu saya pernah pakai google chrome nih sis but lagi slow dr firefox...siap saya pernah wat n3 lagi coz lembab sgt kan...tp itu dulu dah lama dah....huhuhu...skang xtau ler kot mmg dah laju dah ke kan

atty:
tuler psl kan kty...slow giler² lah....sakit je hati n tunggu tuh

prebetsabu said...

~~~ masih menunggu siapakah yg bakal menawap teka teki dgn tepat ~~~

Dee said...

betul..tenet smlm menyakitkan ati..nk komen pun susah..nk sign in pun susah..suma susahlah..eeee..

[-suziey-] said...

sy jg mengalami maslh tenet yg lemb cam h1n1 tu..huhu
erkk kalu xjwb pn dpt mkn pree jgk x..ekekek:D

niza said...

ku pun mengalami masalah yg samer...mmg la tenet nih...ggrrrr...

kenapa siput babi jln slow sgt ye...mmmmm...sbb dia bwk rumah dia yg berat tuh...hikhik...

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. memang kan tenet 2,3 hari ni mengong je.. hampeh betul. Memang lemau semacam..
emmm napa sipu babi tu jln slow..?? eemmm sebab dia pikul cekerang yg kat atas badan dia tu kot.. :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!