Header

Thursday, July 09, 2009

Let's Eat Together Gether


Let's eat together- gether.......hehehehe....bukan aku saja cipta ye anak².

Ini mmg tagline restoran nih pun..........haaaa uols leh agak tak nih (kty sure tau nih...hiksss)

Tuler dia tagline Bangi Kopitiam, org² area bangi n kajang sure tau nih. Salah satu tempat yg cozy gak ler if nak lepak² makan² sambil talk pasal bisnes sket² ke kan.

Weols xdelah selalu dtg lepak sini pun but masa awal² dok kat umah skrang mmg ler pernah dtg but weols selalu dtg belah pagi jer. Pernah ler dtg malam but tak sempat lepak lama mana pun

Masa tuh pun menu dia tak pun meriah mcm skrang nih. Skrang nih weols datang mlm ahad lepas wahhhh!!!! bukan main meriah lagi menu dia...hiksss.....bagus lah untuk kids kumpulan search tuh. Ini actually aku just dgr org ckp ler dah lama dah dgrnye kata org bangi kopitiam nih milik dia but dia kongsi ngan orang gak ler.

abg nih sorang jer control semua nih....bravo lah abg nih...hisss

Pastu siap ada live band lagi....owwhhh syok².....suare penyanyi dia pun best jer. Sorang je dia nyanyi manyak² lagu pun xde nak semput² pun pastu siap control music equipment yg lain lagi pun...cayalah...apa namanya entah

Weols dtg nih coz ada sorang akak nih akunye ex opismate kat opis lama kat jln jelatek dulu tuh. Saje weols nak jupe² n lagipun hal sket nak bincang² kan.

Tapikan aku terlupa satu benda ler weols xambik pun gambar bersama²....adoyaiiii camne entah aku leh terlupa.....kalu tak tuh pantang kalu jupe tak snap picca together gether kan.....huhuhu.

Rasanya aku terlupa coz mlm tuh nak balik awal coz avin damia dah ermmm.."melepas" daaa.....huhuhu...sian dia kejap² dok ckp "...yak...yak"...huhuhu sian dia.

So picca yg ada nih semuanya disnappy sewaktu baru sampai.....ahakssss.

ni masa lepas baru kuar dari kete....nak masuk tuh ada air panjut nih terus melekat kat sini dulu anak dara tuh....hiksss



seperti biasa nih masa nak order minum.....dia wat mcm oldtown lah habis kerja order tuh diconteng² nya

Boldsambil mulut dok count "1,2,3...........8,9,10" pastu "a, b, c, d" itu jerlah dia dok ulang manyak² kali

but udah nye aku tgk hasil lakaran kat kertas tuh semuanya panjang² coner sana coner sini....hiksss....dah mcm cakar ayam dah jadinya

Hiksss.....tapi tak perlah masih terlalu awal kan.....biar ler dia.....layankan ajer janji dia ada minat nak tulis² itu pun dah cukup happy dah utk weols so far....hiksss.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

Dee said...

teringin nk mkn kat bangi kopitiam ni..mv blanja ek? hehehe..

JIVEBUMZ said...

bestnye kalo dapat makan kat ctu.. wah avin damia dah pandai menulis eh

masviona said...

dee:
mai ler bangi dee....leh ajer...hiksss

jivebumz:
mmg agak best gak ler...nnti leh la try...avin damia mmg suka menulis...conteng2 tuh...hiksss

leadleedeea said...

belanje lead skali leh?? heheheheeee x penah lagi makan kat sini...

atty's said...

kty dgr pun cenggitu gak..dia share..ngn satu taukeh..selalu lepaks sana.sbb nak amik cek..temankan kwn kty..supplier brg kt kedai tuh

masviona said...

leadleedea:
ahaksss....lead...meh² kita pakat makan sana reramai meh...hiksss

atty:
aah kty dia share ngan toukey cina...hiksss

shinawawa eyenie said...

bestnya makan...hehe
salam ziarah

CuTeMiUt78 said...

wah... kemain lagi damia ya..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!