Header

Wednesday, July 15, 2009

Lisa Alis Dental

Tahun ni last aku jupe ngan dentist bulan mac ritu.



Pastu byk kali gak ler aku plan nk ke dental ni but asyik xsempat je kan.



Lisa alis ni plak asal aku plan nk gi je tutup je semedang but smlm nasib baik dia bukak plak kan so aku pun xlepaskan peluang ler terus mtak doc scaling kasi gigiku berkilat n berseri2 gitu.



Picca xde coz prebetsabu kuar ke bank masa aku msk kt bilik surgery tu.



Hari ni aku leh senyum selebar2 nya...hiks



Senyum seindah suria gitu

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

7 Comments Uols:

ct rahani said...

wah mesti akak senyum meleret jelah ari nih ek.. hehehe..

masviona said...

ahakkkss.....senyum asyik nak bagi nmpk gigi jer...hehehe...just kidding

tp tuler kena cari satu masa lain lak coz gigi geraham bungsu ku belah ats kena dicabut jua....bila entah nak cabut

atty's said...

mesti gigi shining je nie..
patut lew leh makan ketam..

masviona said...

atty:
ahaksss.....sabau jelah kak ty ooii
ketam tuh siang hari gi bersih gigi mlm hari ler kakak ku sayang ooiii...hiksss

[-suziey-] said...

waaa lebo nye senyum..ekkekeke;D

lily lotus said...

wah patutlah berseri2

CuTeMiUt78 said...

wah.. bersinar2 gitu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!