Header

Wednesday, July 29, 2009

LIVE: Camna leh lupa?

Pepagi hari lagi aku dh mengeluh..
Camna aku leh lupa?

Padahal dulu..
Setiap hari aku igt..

Kali ni dh la ada kat tpt org, leh lak terlupa ngn bende tu..

Sangat careless..
Dari awal pagi tadi aku dok berpikir..
Camna aku sgt lalai..
Tak sepatutnya aku lupa !

Tapi bende dah berlaku pun..
Nak nangis darah pun sudah tidak berguna..
Takkan dpt diputarkan kembali masa yg berlalu..

Buat V,
Sorry ssgt..
B mmg layak dimarahi oleh V..
Kecuaian yg x sepatutnya B lakukan..
B lupa...

Disebabkan keterlupaan aku,
Habis rosak mood aku..
Pepagi lagi lak tu dh rosak..
Adoiiiiiiii..
Geram....

Macammana aku leh terlupa???

Susah bila ada kat tpt org,
Tapi bende tu aku tetlupa.....

Harus aku jadikan pengajaran..
Supaya tidal berulang lain waktu..


Aku terlupa nak bawk SIKAT RAMBUT !


Kihkihkih......


Serabai la rambut aku......

*staff yg ikut aku skali trip ni pun ruplnya lupa bwk gk........







Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

14 Comments Uols:

joegrimjow said...

cesdale
camni pon nak live
ish2

atty's said...

hampeh tol lah ko ps..tau le rambut..ko semart..bluweek

CuTeMiUt78 said...

walllaaa.. ingatkan lupa bawa berus gigi ke apa.. rupanya sikat rambut je.. hampeh aarrr ko ps..

rasp said...

hahaha ingat kan apekebenda yg dilupanya...guna jari pun boleh maaa :D

masviona said...

joegrimjow:
huhuhu agaknya xde menda nak buat lah tuh....maklumlah kat hotel jadi org bujang lak...uhuksss ada lak henset kat tgn terus publish n3 lah tuh....wakakaka
nasib dia buat n3...jgn wat benda lain ye syg...wah tetiba gitu kan..ahaksss

atty:
smart ke kty rambut dia....wakakakaka

cutemiut:
berus gigi nasib ler wife dia nih dah siap packing semua dah...hehehe

resp:
itulah kan sis guna jari pun boleh kan....hahahaha

Dee said...

beli baru jelah..murah yo..

masviona said...

dee:
agaknya dah beli lah tuh...huhuhu

neezareef said...

siput je rambut nye..oppss dah x bleh la plak ek

Sis-Lin said...

wakakakah...bende alah tu yg ko lupa...
ye la jgn guna jari,nnti cepat botak rmbut tu..itu fakta..hahahahahah

ingt lupa bwk MV td..huhuhu

lily lotus said...

ekekeke takpe natural beauty

mysm said...

waaakaaakaaaa...gelak tegolek2 ni ehehe..
menjadi lak lawak hang ni ;)

Mr Hazizul said...

bro... pakai sikat tangan la jawabnye kan ?...

oneyani said...

buat suspen je...sikat aje y tertingal rupenye..hehehe

tuberose78 said...

sikat jerr.... cehh!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!