Header

Saturday, July 25, 2009

LIVE: Dari western ke india.

Kan smlm ronggeng smpai pagi...
Pekene lak ngn bbq..
Very mabelessss...

Jagung bakar itu sangat sedap...

Habis lunyai planning utk viona diet..
Hahaha..
Dgn sotong bakar..
Ayam bakar..
Hotdog bakar...

Dalam pada tu, terselit gak ikan masin...
Leeleeehh beb..
Makan sume tu ngn nasik goreng
PergHhHhH..

Ok ok..
Itu hal smlm (tq sgt2 to mummysya n famili)..

Arini?
Lebih tepat lagi, now kami bedua tgh berdating...

Ye..
Berdua sajooo.. Damia rest kat umh je..
Hihihi..

Ptg ni tukar selera lak..
From western semalam, kepada menu India..
Hihi..
Jom pekene tosai telur n nan tandoooriii..

Lps ni plak? Singgah OU sat...


Amma apppaaaaaa! Nalllaaaaaa....! (Sebut smbil sentul lidah tau!)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

5 Comments Uols:

joegrimjow said...

nanti blanje makan ni yook

masviona said...

joegrimjow:
boleh jer mmg nak belanja makan pun....9/8 nih...mcm2 leh makan..ahaksss

neezareef said...

mkn je mas

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. tukar selera plak..

tuberose78 said...

dulu masa kejer kat bangsar selalu bekfast luar kat kedai mamak.. sekarang bekfast roti kat bilik opis jer laa... mamak dah tak dak.. hahaha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!