Header

Thursday, July 02, 2009

LIVE: Hujan bagai mutiara

Dari subuh tadi, hujan xbenti2 lagi area tpt aku ni..

Xpela atleast sejuk la skit arini..

Hujan rahmat org kata.. Kan..



Dh lama xujan cmni..

Hrp2 bln posa ni xde la panas sgt..





Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

Lina said...

online dr blackberry u...hehhee

~zuraiwan~ said...

ooo ujan ek sn...penang cerah jer...

masviona said...

lina:
dh ada tuh rugi lak if tak guna kan...ps punya saya pun nak beli gak nih tgh kumpul² duit...hikss

zuraiwan:
aah siniujan lah zura

CuTeMiUt78 said...

oh sini panas...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!