Header

Wednesday, July 01, 2009

LIVE: Jom lepak kat RIM !

Apa bende lak RIM tu?
Warga bdr tek kajang sure tau..
Restoran Ibrahim Maju la..

Td br selesai urusan grooming aku..
Cewah..groom tu..

So cdg nk pekene the kat mamak ni..

Dh lama xlepak2...

Igtkn kejap je..
Klu tau lepak lama cmni leh ajk yazi n ieda sembng2..

Xpela nxt time ada lg

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

~zuraiwan~ said...

Ooooo ingt ka RIM apa ye...rupernya kedai makan

Cik Wanie said...

wakakakakka,
wanie ingat apa lah RIM tue,
rupanya kedai mamak,
hik hik hik..

kenapa x ajak wanie?
blh lah wanie pegi naik "DURIAN BURUNG",
cepat sampai woooooo,
wakakakakakka:P:P:P:P

masviona said...

zuraiwan:
ahaksss....dah mmg kedai tuh tulis gitu...RIM..restoran ibrahim maju..hiksss

cik wanie:
ahakkkksss....ingt doketttt...even durian burung tuh cepat but still weols nak kena tunggu berjanggut kat situ if ajak wanie...hiksss...sabo jerlah

MaMa aYiN_FaSHa said...

Lorrrr...naper x roger2 kita nih..idak sure terjah...leh borak2..dpt gak tgk wajah terbaru MR VIONA nih..hiks..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!