Header

Monday, July 27, 2009

LIVE:Modem BB kat Oldtown

nih menu utk aku je nih.....giler kentang ler aku makan (aku pesan lebih utk prebetsabu sama ler)ahaksss alasanku utk cover diri....kehkehekehe



Now aku dok ada kat tetgh town KL

Lebih tepat lagi aku skrang tgh ada kat low yat.....ihikss.

Ada keje sket tp aku n prebetsabu kena berpisah n berasing² sat coz dia ada keje lain n aku lak ada keje lain..hiksss

Pastu lepak lak sensorang kat Kedai Kopi Putih Bandar Tua Oldtown White Coffee so untuk hilangkan boring apalagaskan on9 ler

Ingatkan kat Oldtown nih ada wifi (selalu tuh ada je kan) tp branch yg kat sini xde lak tapi xper......lalalalala

Aku kan ada BB nih hiksss leh jadikan bb nih as a modem kan.....wakakakaka. Jadinya internet connection sentiasa dihujung jari aku....lalalala (ayat poyooooo siott)


tenkiu pd bb bold aku yg sungguh ler tipppp topppp weiii aku suke sgt lah pkai bold nih...ahaksss

So aku pun mengamalkan ler petua² n jugak tips² yg prebetsabu dah bekalkan actually nih ler first time aku try nak jadikan bb aku nih as a modem....wakakaka

ok pswd n usrname aku sedang diverify kan....wah gitu nmpk cam keberhasilan dia akan memuaskan hatiku....hiksss

wah berjaya lah...tak sesia ilmu yg prebetsabu ajar kat aku nih....ahaksss


Sekali berjaya ko....so tersengih² ibarat kerang busuk ler aku kat sini sengsorang...ahakssss kerana bangga dapat on9 ditempat yg bukan semua org leh on9....hikssss

Maknanya ingatan aku masih kuat mengingat semua petua n tips yg prebetsabu ajarkan.......wakakaka

dan akhirnya aku berjaya memblogging....wakakaka.....blog ijau ku ini harus ler aku enteprem rite????hikssss


Ok jom stop dulu sebelum mood sengal aku dtg....hiksss.

Better aku wat memana keje aku yg belom settle lagi lepas tuh baru ler aku leh berblogging ngan suka hati....riang ria n gumbira...hiksss....ok peace no war!!!! k



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

walllaaa... blh dimana2 juga... clllaasss gitu..

masviona said...

cutemiut:
hiksss..syok kak...hiksss

Hezesuze said...

amvoiiiii hanya di ujung jari katenye....clust!

Cath J said...

Wahhhh... BB semakin famous lah di masa kini... (Dah gatal tgn lerrr ni....aduhhh... ^_^)

prebetsabu said...

hamboi v.. mementanglah bb dia stabil je connection.. terus wat live bb tethered modem nampak... huhuhuuhhu.....

syabbass.. ilmu setting bb modem telah berjaya dipraktikkan !!

caiyok caiyok.. bini sapa lah ni ek..

hhihi

lily lotus said...

laa..pic tuannya mana dong..hiksss

tuberose78 said...

waahh.. dah terer dah skang... hehehe...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!