Header

Tuesday, July 07, 2009

Majlis Bersejarah Rizal

pasangan mempelai...chantek baju pengantin depa nih


Sabtu lepas bersamaan 4 july, weols gerak ke seremban coz ada jemputan kawen opismate lama aku.

Kuar umah pun dlm kol 12pm gak ler....bersiap sedia agak awal lah juga but akhirya dok sesambil melayan karenah avin damia yg kejap² nak main tuh kejap² nak ini....huhuhu...lewat gak jadinya.

signboard jalan nih pun sempat prebetsabu snap

weols hari tuh dah elok umah baru terhegeh² nak tepon member² opis lama aku nak tanya alamat umah pengantin lelaki bukan apa aku dok best jer ingat dah ada dlm email so nnti leh bukak otw nnti kan.

Sekali hampeh pekena hentah berry prebetsabu tuh xleh nak download lak attchmentnya....huhuhu tension ahkak nokk. Nasib baik dpt contact wahab dia ler yg sms kasi alamat tuh.

Dan alhamdulillah weols sampai ngan selamat tanpa sesat barat barang sedikit pun even tak pernah masuk pun area senawang nih.....so terima kasih pada GPS garmin system yg dpt mengesan tempat tuh ngan berkesan sekali...hiksss

anakku yg memula galak nak makan nasik minyak kenduri pastu dapat gula²....hohhhh terus tak henggat nak makan nasik ye....adoyaiiii

abadikan kenangan ngan pengantin sebelum balik kan...:)

prebetsabu if tak camho dimana² ajer tak sah...ahaksss

avin damia tak lepaskan peluang bersalaman ngan pengantin....hiksss

Eh lupa nak kasi tau lak masa aku tgh dok bersiap gegeh nak makan tuh kan, leh lak terjumpe ngan sorang blogger yg baru weols kenali masa gathering kat tmn tasik titiwangsa ritu. si elzafrill nih haaaa

Ghopernye baru ler weols tau si el nih rupenya housemate kepada pengantin laki tuh kisah nya. Itu yg dia pun ada sama tuh...hiksss

Lepas baik dari sini tuh ler weols gi merendek kat sunway pyramid tuh. So utk rizal n isteri (Dr. nih) moga ikatan perkahwinan ini kekal hingga ke ahkir hayat...amin.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

atty's said...

wah..ade jumpa blogger ye..

nURmALa mAZLan said...

what a small world kan kak
kita ni, rupa nyer 1 of our blogger fren, adik dia kerja ng kita

Gieyana said...

Ahaks...cantik baju pengantin..suka nengoknya..

~ Garmin tu mmg baguih kan...senang jer nengoknya...:D

Hezesuze said...

ermmm smmgnye dunia ni kocik je MV oiii...hehe

~~ciklinn~~ said...

cantikknyerr baju pengantinn tu..terserlah kaler dier...

sonata anak kancil said...

Cantiknya baju kedua mempelai! Selamat Pengantin Baru ....

~zuraiwan~ said...

baju pgnting purple cantik...ko sure pakai ijau kan..hehehe

~Gps garmin better la..

prebetsabu said...

atty:
gituler kisahnya kebetulan gitu...hiksss

nurmala:
yeke mala.....oklah tu kan

gieyana:
yup..mmg cantik pun terserlah sungguh kaer dia tuh

yuppy...garmin mmg best pun

[-suziey-] said...

nice piccas..

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang cantik la baju pengantin kan...

MAMAFIF said...

OOHH..RIZAL NI..KAWAN MU ERKKK....NP KITER X JUMPO ERKK..MEH TGK N3 SAYE PLAK..TTG PANTIN UNGGU NIH...KEBETULAN PLAK ERKKKK;)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!