Header

Tuesday, July 07, 2009

Meet Nazym @ Equine Park

Ok!!!! Oleh sbb hari minggu selalunya tidak ada n3 autopublish seperti biasa mv.com coz weekend dah diistiharkan sbg famili day oleh prebetsabu, makanya ahkak mv ko nih sbg isteri mithali....(mithali ke???? hanya prebetsabu sorang yg bisa mengiakan mahupun menidakkan...hiksss) hanya bisa menurutinya ajer.

Selalunya pun jika ada n3 pun hanyalah n3 live saja ataupun mmg betul² spesel n3 or based on event gak ler. Jika tdk layankan jerlah erk uols n3 live yg selalunya pendek² ajer n selalunya dr prebetsabu jerlah.....ahkak mv jarang sekali lah.....ada tuh mmg lah ada kan.

Bukan apa weols pegang pd prinsip if nak bz sebok ngan kerja pun biorler weekdays ajer....kengkadang malam baru sampai umah kan (sian avin damia tunggu bonda n walid dia lama)....so weekend kena ler spend time together² itu...beramas mesra lebih sket....banyakkan quality time gitu kan.....itu ler yg weols amalkan.....but if ada gak kerja² opis yg urgent tuh mmg kena settlekn gak ler kan...kerja pun amanah kita gak kan, cumanya kita nak kena pandai² ler bahagiakan masa kan

Makannya (mukadimah bukan main panjang lagi ek ko mv....hover tau!!!!) pagi² selasa nih ahkak mv uols nak hangat² kan mv.com nih ngan cerita ceritu weols masa malam jumaat lepas tuh.

Kekdahnya malam tuh weols bergegas ke alamanda, ats tujuan apa hilang ingatan sket tp mmg agak rushing ler itu pasal weols tak bawak avin damia pun. Pastu dlm dok rushing² tuh jupe lak ngan opismate lama ahkak mv uols nih masa kat MAMPU dulu.

Dia ler antara golongan sahabat dikalangan kaum adam yg ahkak mv uols nih paling rapat pun.....syok kawan ngan dia kepala giler² (mcm mv bro prebet gak), pastu kretip pastu slumber pastu lagi senang nak dibawak berbincang gak ler.....syok kawan ngan ko nazym...silalah buat pizza manyak² utk aku n prebetsabu eh...owwhhh lupa dia terror wat pizza tau syedap!!!!

Ok jom kita layan muka encemm dia dulu (mau berbulu prebetsabu nih!!!...wakakaka)

yg penting awek muda tau...uols teka ler sendrik umur dia....nazym tak sesia tau ko jaga kulit muka ko tuh.....fair n lovely lah katakan.....owwhhh tak kuase mak nokkkk....ahaksss

Tak elok ler nak puji kaum adam lain tanpa menembak sedas dua pujian utk laki sndrik kan...wakaka...owhh prebetsabu sentiasa macho dimata sepetku ini

Kat mana weols lepak???? Kat area equine park ler coz si nazym nih mmg dok sini pun....(si azral yg jauh di timur tengah pun sure terkenang² kan temoat nih coz dia pun pernah menginap dia area nih suatu waktu dulu.......ayat sedikit skema disitu)

Kat tempat biasa weols lepak masa weols dok sini dulu ler (aku n prebet pernah meyewa di area nih dlu).......restoran al-azwath (mummyaeesh sure tau tempat nih coz mmg dekat sgt ngan umah dia nih).


Borak punya borak tak sedar dah deat kol 12 dah pun apalagas kan bergegas ler uols nak balik umah masing²....huhuhu

Tapikan ada s1 benda aku tak sempat nak stori awal² tadi, masa weols nak ke al-azwath tuh weols sempat riki² umah si mummyaeesh nih pun dulu supaya mlm esok idak ler tercarik² lagi...alah dah sehala pun kan....hiksss.....ahkak siap sempat snap picca lagi pun.....bumbung umah pun jadi ler....ahaksss....mau kena kutuk ngan watie nih sat lagi nih

tempat bakal berlansung party ngan tema red hot superhero tuh....hiksss

Ok kita tutup n3 nih ngan gambar ekslusif 2 jejaka idaman malaya nih (yg baju biru made in jakarta itu sudah berpunya harap maklum)...yg baju belang² hush puppies tuh silakan masih available lagi tuh.....pandai masak ko nok!!!


Kalau uols nak tau lagi ini ler dia pencipta lagu ANAK SOLEH yg pernah meletop² dulu tuh nyanyian kumpulan nasyid RABBANI tuh. Sebenarnya banyak lagi lagu hasil nukilan dia utk rabbani tuh tapi aku lak hilang ingatan malam (mlm ler coz aku kan wat n3 nh memalam kan) nih

buat uolls yg tertanya² camna lagu Anak Soleh rabban tu, ni video nye.. kreatif oo si Nazym ni....







Author's note: Saje je nak pedajal si nazym nih actually dia dah pesan jgn tepek muka dia dlm blog nih....mau katanya.....lagi aku kasi promote khaw² gitu.....hiksssss. Dia pun tak lama lagi ada blog kot aku dah racun dia soh terjebak ngan dunia blog nih....hiksss




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

tini said...

hencem nya mr nazym ni... kiranya dia ni ala-ala komposer gak la

atty's said...

nasib den dah berpunya..wahahaha..kalo tak harus ku goda..wakakkakaka..

masviona said...

tini:
ahaksss...leh lah tahan encemm nye...kalu tini singgle leh lah tackle...hiksss

atty:
wakakakaka.....ada jiwa penggoda gak ek kakak ku ini....ahaksss...tau kat kakak n fir nih marah dia nih....hiksss....along???? sndrik mau ingat lah

CuTeMiUt78 said...

wallla sempat lagi tu ya.. hik..hik..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!