Header

Wednesday, July 01, 2009

Minum Jgn Tak Minum

menu santapan weols dihari kejadian....ada yg masih belom sampai lagi tuh


Masa weols merendek hunting barang kat the mines sabtu lepas kan, aku ada ckp yg weols makan kat kenny rogers roasters tuh kan.

Masa weols makan tuh sengaja ler weols chop meja yg tepi tasik tuh.....kengkononnya nak kan kedamaian gitu ler sekali idak nye damai n tenangnya xde maknanya lagi havoc n bergegar tasik tuh adalah....uhuksss

Dah tuh damia excited dok tgk ikan² dlm tasik tuh yg bukan main besar² lagi kan.....pastu sebuk ler dok sebut "fish....fish" kalu slow xperlah jugak ini dia kalu ckp tuh nak soh semua org dgr pastu siap paksa² kita tgk sama join dia...ahaksss mmg kelakar lah.

Pastu ada lak sampan eh cruise ke apa eh namanya....yg nak bawak org keliling tasik tuh kan lagi ler excited dia bila cruise tuh nak gerak jer siap "bye.....bye...bye" lagi sambil lambai² tgn...huhuhuhu.

Pastu dah penat main² baru reti nak makan....huhuhuhu.....pastu demand lebih tau air biasa ice lemon tea tak nak ko tak pandang......bila org nak bg dia minum...huhuhu cepat jer ckp "nanak....nanakkk" sambil geleng kepala.

So meh kita tgk air apa yg dia berkenan.....uhuksss nak gak kacau air chocolate extreme aku tuh...huhuhu xkasi peluang aku nak menikmatinya ngan tenang tau......amboiiii damia

seee!!!...ahaksss

bestnya dia minum air bonda tuh....ahaksss

muncung sampai macam tuh skali.....ahaksss


Adoyaiiiii avin damia oh avin damia!!!.....hampir separuh gelas gak dia minum air tuh masa tuh....sabar jerla....air ribena dia yg bibik dia bekalkan dari rumah idak mau dipandangnya....sabar jerlah anak bonda nih....kecik hati bibik tuh kalu tahu tau!!!!





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

Hezesuze said...

air tu sedap ler mummy....mestiler damia habiskan (konon2 jd damia skjap) wakaka

masviona said...

hezesuze:
hikssss....camne nak jadi damia sis...hikkks...ayat mummy tuh...kalu damia dia panggil saya bonda lah

atty's said...

wahahaha..damia dah pandai demand..

masviona said...

atty:
tuler psl kak ty...pndai dia skrang nih...air suam lagi lah dia tak layan...camne entah nak ajar dia bior suka minum air suam..elok tuh

neezareef said...

beria2 dia minum..
sdp dgt la tu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!