Header

Friday, July 24, 2009

Nasi Padang...

Bila di sebut je nasik padang,
Sure sume org igt indon ye dak...

Tapi bukan nasik yg tu yg aku maksudkan..
Nasi padang yg aku maksudkan ialah nasi yang di jual d medan selera sri serdang...

Ala.. Bdk upm sure tau la Padang ni...
Ntah apa salah silah sejarah tpt ni leh dpt jolokan nama padang....

Maybe kat sebelah dia ada padang kosong...
So dia pon dpt jolokan nama padang...!

Masih aku tingat.
Masa study upm dulu..
Mmg tpt ni la jd tumpuan utk mkn...
Ye la.. Murah ooo..
Makan tghari hanya rm2.50 !
Lauk best lak tuh!

Malam hari lak, padang ni jd tpt dinner sesambil dating...
Happening wooooooooo..

Hahaha....

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

7 Comments Uols:

neezareef said...

mcm datin masviona la npknye ade perubahan rupa paras di situ...

mAr@ZiEy said...

dulu time stadi kat upm..selalu mkn kat Padang..sedap kan..da la sedap..murah lak tu..hehe

CuTeMiUt78 said...

eemmm nampak cam ada lain skit la muka pemaisuri viona tu

atty's said...

kty pun selalu makan kat situ kalo g serdang ..lepas tu main buai..tuk kasi nasi dlm peyut turun .

rizz said...

cedappp

prebetsabu said...

err.. salahkan kamera angle itu yang membuatkan muka viona nampak lain... huhuuh..

best akan kat padang.. tapi panas sikit laaaa...

tuberose78 said...

nasik padang tu masakan org minang tak silap.. tak caya .. cuba tanya abah..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!