Header

Tuesday, July 14, 2009

Pabila Avin Damia Jadi Penjual Mainan


sebok ler dia nak mencuit segala menan yg ada kat situ


Kejadian berlaku semasa kami ke Mines Shopping Fair selepas balik dari maluri tuh.

Beliau adalah sgt lasak n cargas sekali mungkin gara² telah meminum 3 bekas vitagen kaler purple bekalan dari mummysya.

diambilnya menan tuh dibaling²nye ikut mcm penjual ori kat situ buat....adoyaiiii


Kalau uols nak tau bukan weols yg bawak dia ketempat nih but dia yg dah ingat tempat nih n dia yg berlari² anak bukan anak dah time nih but pecut 100meter versi kanak dibawah umur 5 tahun ke bawah.


sengaja aku snap picca nih semua time org dah xde

Pastu kan dia yg kalut mengalahkan akak penjual mainan nih. habis disuanya mainan memana yg ada kat kekanak yg ada kat situ....wakakaka.

Seriyes kalut n kelam kelibut gila dia time nih.....kuang3x. Hanya saksi² besar yg ada ditempat kejadian saja yg tau camne kekalutan semasa kejadian. (wanie masihkah segar dlm ingatan mu....hiksss)

Aku tak dpt nak berbuat apa² kerana kepenatan yg melampau, walidnya pula tidak ada bersama kerana pergi mencarik sesuatu kepada bondanya.

Yes akhirnya prebetsabu beli jugak toner body shop aku yg sudah kehabisan itu. Yang dipesan hanya toner but yg dibelikan adalah toner, pencuci n jugak moisteriser...hiksss....ahkak suke nokkkk.....hahahaha

Last² aku dah xde idea nak control dia mcm mana offer dia naik ala kan kat supermarket kan selalunya ada bear yg leh bawak budak jalan² sambil tuh sewa rm3 berapa lama entah dah lupa dah.

But yg jadinya membazir jer duit rm3 tuh coz bukannya dia nak main pun bendalah tuh dia sebok ler nak gi kerjakan kedai mainan tuh nak tolong promote mainan yg mana ada...hikss....sabor jerlah


macam² benda nak diusiknya


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

13 Comments Uols:

neezareef said...

damia x geli la plak ngn 'binatang2' mainan tu ek

prebetsabu said...

neeza: damia adalah tidak langsung geli terhadap binatang2.. infact ia sayang terover suke... hiihih

atty's said...

wahahahha..anak dara sapa lew tu..

masviona said...

atty:
tuler dia nak dara ku kah ini...hikss

anak dara bonda yg suke hug abg fir dia kuat²...hiksss

[-suziey-] said...

hahah..sgt aktif ye avin damia..ekkek:D waa bonda nya pn sonot la dpt brg yg dihajati,,duit en hubby plak tuh,,yeehaa:p

CuTeMiUt78 said...

hiik..hik..hik..skkkee betul damia ya.. :D

Cik Wanie said...

saya adalah saksi besar pada masa tue,
mmg kelakar giler tgk gelagat si avin nie,
wakakakakkakakakaka

ini namanya penangan vitagen kat umah aunty sya kannn,
wakakkakaka..

masviona said...

suziey:
damia mmg aktif jer sentiasa pastu mlm tak nak tido...huhuhu

hehehe mesti ler sonok suziey ooooii...hikss

cutemiut:
damia mmg ler suka dpt jupe n main reramai..hehehe

~~ciklinn~~ said...

punyerlah byk menan sampai tak tau dah damia nak pegang yg mana yerk...

masviona said...

cik wanie:
haaa mmg betul pun kata cik wanie tuh....coz wanie n mama dia kan saksi besar dihari kejadian...huhuhu

ciklin:
tu ler pasal kejap sentuh yg nih kejap lagi usik yg lain lak...hiksss

joegrimjow said...

waktu malam senyap plak ek

masviona said...

joegrimjow:
waktu mlm time tido senyap ler...hehehe cuba time xtido...itu pun tido sbb petang tak tido je tuh

SyuQ said...

ala... tomeinya damia

meh c ni sat achik kiss sket... mmmuaaahhh!. rindu dia

p/s: sorang achik, sorang untie. guanno ni? :-)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!